Shiko versionin e plotė : Esht normale te flirtosh ne internet!
Semiramida
28-09-2009, 00:03
Nqs se partneri juaj flirton ne internet, si do reagonit ju?????
Do i hiqja spinen e Internetit.
Ishalla nuk e kemi ate fat thuaj, se nese ai/ajo e ka ne gjak tradhetin nuk e ben vetem ne internet.Dhe normalisht nuk mund te kontrollosh dike 24/7
Carpe Diem
29-09-2009, 13:16
Eshte bere mese normale mesa duket.
Per disa rroft interneti se do kishin mbetur keq fare.
Interneti eshte menyra me e shpejte per t'u lidhur me njeri-tjetrin, pse ka dhe nje cike flirt-im brenda s'eshte ndonje gje e keqe. Me mire te flirtosh sesa te zihesh ore e min ne internet. Te tjeret le te shqetesohen se pse i varen kaloresit kembet.
Po kur ske ca ben, futja i flirtim kot , nese quhet flirtim gjthm.
po pse jo mjafton mos te kaloj ne obsession
Pinkushja
30-09-2009, 00:22
Nqs se partneri juaj flirton ne internet, si do reagonit ju?????
si moj te flirtoje ai ne internet...po un ca jam ktu...kot jam e lol :P dmth i them ca llafe te mira dhe e merr vesh vete ai.
si do reagoja une? zdo me vinte mire...
Carpe Diem
30-09-2009, 12:15
Po flirto dhe ti e shih sa i lumtur do jete ai.
Pinkushja
30-09-2009, 15:24
Po flirto dhe ti e shih sa i lumtur do jete ai.
skam perse. mua personalisht sme duket gje e mire flirtimi eshte gje e ulet kur je i lidhur me dike. pastaj varet se cfare fjalesh perdor kur flirton.. p.sh ne menyre shakaje dhe nuk do e kisha problem por me llafe te tjera nuk do me pelqente aspak...( thjesht mendimi im)
e ka thene njera me nje teme qe po e krujte te shkruhet keshtu eshte edhe kjo puna e flirt
Carpe Diem
01-10-2009, 08:35
skam perse. mua personalisht sme duket gje e mire flirtimi eshte gje e ulet kur je i lidhur me dike. pastaj varet se cfare fjalesh perdor kur flirton.. p.sh ne menyre shakaje dhe nuk do e kisha problem por me llafe te tjera nuk do me pelqente aspak...( thjesht mendimi im)
Ne fakt po te tregoja me sakte idene se atij nuk do ti vinte mire kjo gje, dhe do tentonte me pak per flirtime, nese do kishte nje natyre te tille.
Eshte si ajo shprehja popullore:
" O njeri me mend
hidhe njehere ne trupin tend,
ashtu si te dhemb,
me dhemb"
Diamanta
08-10-2009, 23:54
Aspak!Ne internet mendoj se mund te diskutosh per shume arsye po ne asnjemenyre per tu dashuruar apo exituar miletin ,s'ja vlen se sa fillon je i deshtuar!
Carpe Diem
10-10-2009, 18:26
Aspak!Ne internet mendoj se mund te diskutosh per shume arsye po ne asnjemenyre per tu dashuruar apo exituar miletin ,s'ja vlen se sa fillon je i deshtuar!
Ja qe dashurohen. Dhe kjo konstatuar me martese dhe krijim familje. Nuk eshte aq e cuditshme jo. Po te analizosh pak se sa perqindje ze ne jeten tone interneti do te habitesh....
something^poetic
10-10-2009, 19:22
si moj te flirtoje ai ne internet...po un ca jam ktu...kot jam e lol :P dmth i them ca llafe te mira dhe e merr vesh vete ai.
por mbase e ke humb ate qe kishe dikur ti pinkushe , and he needs to seek it somewhere else. mosha ben te veten , pranoje kete gje :P
Interneti eshte kot sa per qef...se kuptoj pse disa i kushtojne kaq shume vemendje. N.q.s ke nje lidhje te shendoshe, s'eshte e nevojshme me nejt lart e poshte neper internet...pfff...N.q.s atehere te mungon dicka nga partneri/apo ndjehesh sikur te mungon, atehere fillon dhe iluzon virtualisht...ose...
E bon kot per qef...
something^poetic
10-10-2009, 22:23
ti per cfare e ben fionce?
Per te kalu kohen ne pune ;-)...lol.
Pinkushja
11-10-2009, 16:40
por mbase e ke humb ate qe kishe dikur ti pinkushe , and he needs to seek it somewhere else. mosha ben te veten , pranoje kete gje :P
ate qe kisha dikur e kam une dhe do e kem deri ne fund lol
to seek what? loool mosha vertet ben te veten por njeriu qe te do dhe te respekton nuk i ben kto gjera.
Pinkushe...femra qe e ka, e ka deri ne fund...po lere ca thote s.p-ja se s'ja ka haberin.
something^poetic
11-10-2009, 20:30
ka lesh deri ne fund. genjeheni veten ju ate beni , ose me mire ......stop pleasing urselves with imaginations :P
Mua kshu me thote mami/edhe shoqet e saj...kshuqe...I believe them ;-).
Princess lere djalin te enderroi, mos ia prit shpresat. :p
:puth:ne internet,dhe humbe kohen tu pas ktu vajza te bukura:mall:
Pinkushja
14-10-2009, 20:55
:puth:ne internet,dhe humbe kohen tu pas ktu vajza te bukura:mall:
hehee e bukur jam vete une lol pastaj ku ka kohe burri im me flirtu , sja kam merakun se e kam persembari :)
Ncuq....
S'eshte normale dhe ne fakt duhet te jete nje eksperience e keqe. Ma merr mendja se krijon nje ide krejt tjeter kundrejt nje personi se si mund te jete ne te vertete. Gjithmone brenda flirtimit mund ta ndjesh veten "te deshiruar" dhe "te urryer" ne te njejten kohe. Hipokrizia dhe genjeshtrat jane buka dhe uji i flirtimit online.
Copyright ©2004 ForumiShqiptar.net Tė gjitha tė drejtat e rezervuara.