PDA

Shiko versionin e plotė : Shkarko nga "megaupload" me shpejtesi premium

{Albanian}
19-12-2009, 04:53
Kjo eshte e vlefshme vetem per te gjitha filet qe vendosen ne www.megaupload.com dhe do tju lejoje te shkarkoni filet me shpejtesi te nje llogarie "premium" pa pasur nevoje qe te paguani asnje kacidhe.

Ne cdo URL qe keni ne dore do te shtoni "mgr_dl.php" brenda URL si ne shembullin meposhte.

Le te marrim shembull URL e meposhtme e cila eshte dhe URL normale

http://www.megaupload.com/?d=NEO9EVL6

URL e re do te dali ne te njejten menyre sic eshte vendosur meposhte.

http://www.megaupload.com/mgr_dl.php?d=NEO9EVL6

Vereni me kujdes se ku eshte shtuar kodi dhe beni te njejten gje me URL e tjera dhe do te keni te drejte te shkarkoni filet me te njejten shpejtesi si llogarite "premium"

Daniel00
19-12-2009, 05:17
Nuk eshte gjithmone e sigurte kjo , hem ndodh e hem s'ndodh , ja ka nja dy dite qe s'me ka bere .

Ate temen e Windows 7 psh qe eshte ketu ne forum te shkarkimet keshtu e kam bere po nuk e di a funksionon ne ēdo link .

{Albanian}
19-12-2009, 05:36
Une per veten time e bera test me disa file nen 1gb dhe me dolen direkt per shkarkim pa pasur nevoje te fus as kodin asgje Daniel tani nuk e di nese funksionon gjithmone apo jo pasi une perdor RAPIDSHARE nuk para merrem me keto te tjerat po gjithsesi ja vlen ta provosh kur do te marresh file nga megaupload pasi tek e fundit nuk humbet gje po ta provosh.

Daniel00
19-12-2009, 06:37
PO po ashtu eshte , te ben pune dhe ti jep adresat pa futur kod shkarkimi , dmth direkt .

Ne Shqiperi bejne ip sharing gjithe albtelekomit e mbase prandaj me bllokohet mua here pas here ky stili se shkarkon dikush me te njejten ip .

Apollyon
23-12-2009, 18:26
SI mund te heq limitin nga videot e megavideos di gje? Sepse kur nis e shoh nje film, ma nderpret pas 60 minutash . Kam pas account po sdo rri te blej account 3 mujor edhe qe mund ta perdor 1 her ne 15 dite sepse skam as kohe te shoh filma perdite, ndaj sme hy ne pune! Ndonje menyre per te hequr limitin nga filmat ne megavideo di? (e them sepse me fole per megavideo edhe jan i njejti server)

HIM
23-12-2009, 19:31
Albanian meqe perdorke rapidshare, si ja ben pa limit asaj. Nese ka munsi.

{Albanian}
25-12-2009, 03:15
Shume e thjeshte HIM paguan mujore dhe ke te drejte te shkarkosh sa te duash pa asnje limit dhe pa pritur radhen :)