PDA

Shiko versionin e plotë : Çfare do te deshironit ......

Faqet : [1] 2

HIM
06-01-2010, 12:17
Do te doja te cohesha edhe nje here ne mengjes kur te me doje palla,
Do te doja te pija nje kafe dhe nje xhek tek Green Park.
Do te doja te mblidheshim dhe nje here me shoqerine tek klubi i lagjes dhe t'ja nxinim jeten femrave qe kalonin .
Do te doja edhe nje here te lija leshte neper dyqanet e Myslym Shyrit.:p
Do te doja mbasditen ta kaloja me nje person , ne kafet e bllokut, si dikur.
Do te doja te isha dhe nje here diku, ti kerkoja falje dikujt
Do te doja .....eh sa do te doja

TIRONCJA_MISTRECE
06-01-2010, 23:23
Do doja te isha prane dikujt qe tja qisja qumshin e nones ka hundet .;)
Do doja te mos mendoja shume per pasojat kur bej dicka.
Do doja te isha perseri ne moshen 18 vjecare .:hahaha:
Do doja te kisha mundesin te shkoja ne hene .
Do doja te kisha pasurine e ndonje sheiku .
Do doja te dashuroja pa me vene kushte .

Neser ju them pjesen tjeter se cfare dua :p

2012
07-01-2010, 07:55
Nje Amerikan Nje Meksikan dhe nje Afrikan gjejn Xhinin e shishes dhe Xhini i thote kam nga nje deshire per te gjithe ju qe do jua plotesoj Cfare Deshironi?

Afrikani :Dua gjithe Vllezrit dhe motrat e mija Afrikan te kthehen ne Afrike te pasur dhe te jetojn te lumtur.
Mexikani:Dua gjithe Vllezrit dhe motrat e mija Meksikane te kthehen ne Meksik te pasur dhe te jetojn te lumtur.

Amerikoni: Meqe mi hoqe gjithe Afrikanet dhe Meksikanet nga USA me sill nje Coca Cola

Une dua te gjitha ato qe duan kta qe do shkrujn ktu :P

LinA
07-01-2010, 08:46
Do doja te mos doja por ja qe do te doja.!:)

HIM
07-01-2010, 16:03
Do doja te isha prane dikujt qe tja qisja qumshin e nones ka hundet .;)
Do doja te mos mendoja shume per pasojat kur bej dicka.
Do doja te isha perseri ne moshen 18 vjecare .:hahaha:
Do doja te kisha mundesin te shkoja ne hene .
Do doja te kisha pasurine e ndonje sheiku .
Do doja te dashuroja pa me vene kushte .

Neser ju them pjesen tjeter se cfare dua :p

Do te doja te mos isha kurre ai dikush qe ka permend mistrecja :p
Do te doja te mendoja me shume per ate qe bej :)
Do te doja te mendoja qe mistrecja s'qeka 18 vjec :p
Do te doja ta prisja mistrecen ne hene ti jepja i kafe :)

Eh kete te fundit e kom i soj me mistrecen

Do te doja te me donin pa kushte, ashtu si jam :p

j&g
07-01-2010, 16:58
te plotesoja deshirat e gjithe anetarve :)

edhe te gjithe te ishin te lumtur all over the world te pakten per nje dite te vetme.

Dea_Rei
07-01-2010, 17:07
Do doja te isha mire me shendet.
Do doja te shkoja ne pine si gjithmon.
Do doja qe te kisha nerva per te mesuar biologjin.

HIM
07-01-2010, 17:39

edhe te gjithe te ishin te lumtur all over the world te pakten per nje dite te vetme.

He, ca goce....

j&g
07-01-2010, 18:23
ahahah e prisja nje koment nga ty. une deshiroj ato qe nuk mund te realizoj dot por ato qe jane ne doren time them se do i arrij nje dite

p.sh: pass CPA test, get MBA, ble SUV X5 lol

HIM
07-01-2010, 18:33
Hahahah, mos do te thuash qe e deshiroje ndonje koment nga une. Ja tu realizua. Moj po gjithmone keshtu me kode flet ? Imagjino te lesh ndonje takim ti , do ja hiqke trurin atij robit tjeter, lol. Duhet me mor NASA-n ne tel me e gjet vendtakimin :)
Problemi eshte se me se shumti jemi te prirur te deshirojme gjera qe jane te pamundura (shiko mistrecen) mgjse kerkesat e mia dhe te tuat jane modeste :), por kjo s'do te thote qe kenaqemi me pak.

j&g
07-01-2010, 18:40
ahahah lol jo nuk deshiroja ajo ishte dicka qe une mund te arrija thjesht duke perdorur info qe kam mesuar ne statistik ahaha. probability eshte qe do beje komente rreth 75%. je hapesi i temes, ke qene aktiv keto dite ne temat ne forum, ke qene aktiv tek kjo teme. une nuk kenaqem me pak jo por jam teper ambicioze i arrij ato qe jane te mundura. per kode jame e pare une kur le ndonje date e bej me numra per cdo shkronj alfabeti ahahaha.

HIM= BAND?

btw lol: si thua do bjeri interesi se sapo mora vesh u ngrit 1/8. deshiroj te bjeri interesi te shofim sa do me plotesohet deshira. me ktheve ne rob materialiste lol

HIM
07-01-2010, 19:02
ahahah lol jo nuk deshiroja ajo ishte dicka qe une mund te arrija thjesht duke perdorur info qe kam mesuar ne statistik ahaha. probability eshte qe do beje komente rreth 75%. je hapesi i temes, ke qene aktiv keto dite ne temat ne forum, ke qene aktiv tek kjo teme. une nuk kenaqem me pak jo por jam teper ambicioze i arrij ato qe jane te mundura. per kode jame e pare une kur le ndonje date e bej me numra per cdo shkronj alfabeti ahahaha.

HIM= BAND?

btw lol: si thua do bjeri interesi se sapo mora vesh u ngrit 1/8. deshiroj te bjeri interesi te shofim sa do me plotesohet deshira. me ktheve ne rob materialiste lol

HIM = His Infernal Majesty + Band + Ate
Ca i boke statistikes ti, edhe une qe e mbaja veten te zgjut per matematike. Deri ke gjysma e postimit tat u bona per Excedrine-Migrene, lol. Pjesen tjeter e lexova duke bo fresk.
Sa per interesin dac te ngrihet dac te ulet s'me intereson shume, se kemi ne dore....Nje nga deshirat e mia te fshehura ishte te te ktheja ne materialiste. Gje qe ja arrita....Mos mi kerko te tjerat se s'ti them.

ilda
07-01-2010, 19:26
do doja shkoja tek motra dhe te flisja e te shetisja me te pafund (love her so much)
do doja te kisha nje molto me cokollat dhe ca lajthi tani se po me haen :P
do te doja te arrija gjithcka qe kam ne plan te arrij per vitin 2010...

kaq...:P

j&g
07-01-2010, 19:34
HIM ahahaha. ajo deshire tu plotesua. s'te intereson ty kurse une vdiqa lol spo le page pa search. nejse po i le per tek tema ekonomis keto.

deshiroj ti plotesohen ildes deshirat

HIM
07-01-2010, 19:40
S'do ishte keq te me plotesohej perdite nga nje deshire si sot :p

ilda
07-01-2010, 19:45
HIM ahahaha. ajo deshire tu plotesua. s'te intereson ty kurse une vdiqa lol spo le page pa search. nejse po i le per tek tema ekonomis keto.

deshiroj ti plotesohen ildes deshirat

hey thanks girl...u are so nice
tkam xhan :)

Star
08-01-2010, 01:22
ne kete moment asgje .. mu plotesua deshira sot ...

j&g
08-01-2010, 15:13
ahahah sa mire per HIM & star iu plotesuan deshirat kurse une akoma ne pritje lol. ilda edhe une t'kam xhan back.

HIM
08-01-2010, 15:27
j&g , akoma s'tu plotesua deshira e interesave. Duhet te besh sevap gjekundi.
Ne keto momente do te doja nje krevat me dyshek, jastik, carcaf.
Do doja pastaj te rrija me nje person...

Dea_Rei
08-01-2010, 15:43
Do doja...asgje.

Iris
08-01-2010, 15:44
Do te doja te kisha $1.000.000.000.
Do te doja te me plotesoheshin te gjitha deshirat nuk i tregoj dot me rradhe se jane shume,po edhe nese ua tregoj juve nuk eshte se mi realizoni dot.
Do te doja te shkoja ne parajse mbasi ti kem realizuar te gjitha ato qe enderroj ketu.

j&g
08-01-2010, 15:56
j&g , akoma s'tu plotesua deshira e interesave. Duhet te besh sevap gjekundi.
Ne keto momente do te doja nje krevat me dyshek, jastik, carcaf.
Do doja pastaj te rrija me nje person...

jo ahahah mund ta besosh u rrit dje lol.

HIM
08-01-2010, 16:04
jo ahahah mund ta besosh u rrit dje lol.

Nice. Mua deri tani hic. S'kam shonce fare te me plotesohet ndonje deshire. Prandaj i thjeshtova sot qe te me plotesohen, ene te prish synin e keq. Se kush me ka mor mesysh , se di !

j&g
08-01-2010, 16:14
hahaha hidh pak sheqer tek dera e jashtme ahaahahahaahah. ketu ne forum ka spiun. deshira ime vazhdon te qendroj e parealizuar.

Dea_Rei
08-01-2010, 16:22
Deri tani sdesha asgje po hajd po e shtoj nje deshire, "ti plotsohen deshirat j&g dhe HIM."

j&g
08-01-2010, 16:25
flm dea je shume goce e mire.

HIM
08-01-2010, 16:38
hahaha hidh pak sheqer tek dera e jashtme ahaahahahaahah. ketu ne forum ka spiun. deshira ime vazhdon te qendroj e parealizuar.

Eh, duhet me hedhe $$$ se sheqeri s'te mbaron pune. Qe kur nxorra foton ne forum , me kane marre m'sysh, :p. Qe kishte spiun ketu e dija po se di se kush , lol. Nejse , sot e di qe do me plotesohen deshirat, shpresoj qe edhe ty te plotesohet. Ndoshta duhet te ndryshosh deshire.....:)

iNa-BoBiNa
08-01-2010, 16:54
Te gjitha i kam... vec do deshiroja nje pjate me trahana dhe me gjalp siper (biles gjalpi te jete pak i skuqur mire qe kur ta hedhesh siper te kercasi...). Bleva pak sa per neps tek nje dyqan turk, po nuk eshte si ajo shqipetarja... Dua dua... O me fal, dola nga tema... E deshiroj, e deshiroj... lol

j&g
08-01-2010, 18:40
Te gjitha i kam... vec do deshiroja nje pjate me trahana dhe me gjalp siper (biles gjalpi te jete pak i skuqur mire qe kur ta hedhesh siper te kercasi...). Bleva pak sa per neps tek nje dyqan turk, po nuk eshte si ajo shqipetarja... Dua dua... O me fal, dola nga tema... E deshiroj, e deshiroj... lol

ahhah Ina, apo nuk ka edhe ate aromen e mire gjalpi kur e skuq. eshte e vertet disa ushqime qe ne shqiperi nuk i kushtonim rendesi ketu jane bere te rendesishme. HIM mire pra po nderroj deshire do zoti ngrofet pak temp. ketu sot eshte 15 deg F. vertet ke vendos foto ne forum ti? :)

~*Rexhina*~
08-01-2010, 18:55

you're such a sweetheart :)

1) te lind femijen sa me shpejt dhe te jet shendosh e mire
2) te leviz sa me shpejt mbrapa ne florida afer familjes
3) to start my career
4) te blej nje makin te re
5) te fitoj llotarin :D
6) mos te paguaj me keto damn school loans :p

j&g
08-01-2010, 19:07
you're such a sweetheart :)

1) te lind femijen sa me shpejt dhe te jet shendosh e mire
2) te leviz sa me shpejt mbrapa ne florida afer familjes
3) to start my career
4) te blej nje makin te re
5) te fitoj llotarin :D
6) mos te paguaj me keto damn school loans :p

REXH

1. 1/16 :)
2. i am predicting during summer
3. very soon
4. very soon
5. ahahah it will take a little bit
6. you got some more years to go i predict about 6

rexh te uroj te plotesohen te gjithe deshirat, ato pergjigjet i thashe per shaka hopeflly te realizohen edhe me shpejt.

HIM
08-01-2010, 19:30
HIM mire pra po nderroj deshire do zoti ngrofet pak temp. ketu sot eshte 15 deg F. vertet ke vendos foto ne forum ti? :)

Edhe ketu ftohte, bore dynjaja. Une per vete edhe te ngrohtin se kam qejf. S'me gjendet karari kollaj :p. Ehe e kam vendos foton, por e hoqa. Vetem 2 dite e lashe.

~*Rexhina*~
08-01-2010, 19:36
REXH

1. 1/16 :)
2. i am predicting during summer
3. very soon
4. very soon
5. ahahah it will take a little bit
6. you got some more years to go i predict about 6

rexh te uroj te plotesohen te gjithe deshirat, ato pergjigjet i thashe per shaka hopeflly te realizohen edhe me shpejt.

awww flm shume j&g, shpresoj disa me realizohen dhe do jem shume e gezuar :D

TIRONCJA_MISTRECE
08-01-2010, 21:52
Do te doja te mos isha kurre ai dikush qe ka permend mistrecja :p
Do te doja te mendoja me shume per ate qe bej :)
Do te doja te mendoja qe mistrecja s'qeka 18 vjec :p
Do te doja ta prisja mistrecen ne hene ti jepja i kafe :)

Eh kete te fundit e kom i soj me mistrecen

Do te doja te me donin pa kushte, ashtu si jam :p

Do doja te mod doja asgje po jam aq egoiste sa i dua te gjitha :hahaha:

HIM te pelqyen deshirat e mia ty ?
Po kafen e pi dhe ne toke una , kur do ma japesh ? :)

HIM
09-01-2010, 20:59
Do doja te mod doja asgje po jam aq egoiste sa i dua te gjitha :hahaha:

HIM te pelqyen deshirat e mia ty ?
Po kafen e pi dhe ne toke una , kur do ma japesh ? :)

E kush nuk do ti pelqente ato deshirat e tua. Une per vete vetem ate te fundit kerkoj te me plotesohet e para. Mesa shof kemi te njejtin problem. Kafen kur te dush ti, tani, pastaj , sot ne darke se s'pres dot deri neser :p

P.S - Deshira per tu plotesuar
1- Kafe me tironcen - Done
2- Se kam vendos akoma se jam duke u marre me 1-shin :)
3-
4-

TIRONCJA_MISTRECE
09-01-2010, 22:19
E kush nuk do ti pelqente ato deshirat e tua. Une per vete vetem ate te fundit kerkoj te me plotesohet e para. Mesa shof kemi te njejtin problem. Kafen kur te dush ti, tani, pastaj , sot ne darke se s'pres dot deri neser :p

P.S - Deshira per tu plotesuar
1- Kafe me tironcen - Done
2- Se kam vendos akoma se jam duke u marre me 1-shin :)
3-
4-

Do doja te isha duke pire kafe me HIM :)

HIM
10-01-2010, 08:16
S'ka per te me zon gjumi pa ja plotesu deshiren tironces :)
Si thu pe nje darke pas kafes :p

pink_angel
10-01-2010, 12:17
Po lexoj shume kto ditet e fundit per kte filmin e ri qe ka dale Avatar,, dhe do doja shume ta shikoja,,, ishalla e lexon Ghost te na e mundesoje ketu se ne kinema sme con dot se eshte larg lol......

Complete
10-01-2010, 13:38
Do te doja qe dikush te me/na ndihmonte ne kete temen: Te bejme filma me titra shqip (W.F.Sh.N)

:):(

TIRONCJA_MISTRECE
11-01-2010, 10:14
Do doja qe HIM te ishte ketu tani te boshim cil lloqe kavaje :hahaha:

Amajla
11-01-2010, 12:02
http://moninavelarde.com/newyears/

shtyp "give more"

HIM
11-01-2010, 12:03
Do te doja qe koha te mos ishte kaq mizore me mua dhe tironcen :)

TIRONCJA_MISTRECE
11-01-2010, 15:22
Do doja nje akullore tashi , nje coca cola , nje cop shalqi , nje cop bakllava etj etj etj .
HIM ta mbeshtes mendimin :p

ilda
11-01-2010, 15:31
une do deshiroja qe ca gjera te mos ishin kaq te veshtira

TIRONCJA_MISTRECE
11-01-2010, 15:40
Pasi me kish shpetuar ajo darka qe me kish ofruar HIM :p
Do doja nje darke nen drite qiriri me HIM :hahaha:

Dhe do doja me shpirt e zemer qe gjerat per ilden mos ishin te veshtira .
Miss u cute pie :)

ilda
11-01-2010, 16:08
Dhe do doja me shpirt e zemer qe gjerat per ilden mos ishin te veshtira .
Miss u cute pie :)[/QUOTE]

:D thanks kinge girl :).....its ok kur gjerat jane te veshtira jane per nje arsye dhe heret a vone e zbulon ...hugs:)

ilda
11-01-2010, 16:09
do doja qe tironces ti plotesohej deshira per ate darken nen driten e qirinjve lol :D

iNa-BoBiNa
11-01-2010, 16:16
Do doja nje akullore tashi , nje coca cola , nje cop shalqi , nje cop bakllava etj etj etj .

Me keto te ndihmoj une, pervec shalqirit... te gjithe me kane dal te keq keto kohet e fundit... lol (koha e keqe)

Une sot do deshiroja pak me shume kohe nga oret qe te mundeson dita...

ilda
11-01-2010, 16:22
do doja te flija pak me shume dhe te mos cohesah heret mengjeseve

HIM
11-01-2010, 16:42
Se pari do te doja darken me tironcen nen driten e qiririt dhe zhurmen a zjarrit bubulak :p.
Pastaj do flija se jam i vdekur per gjume (kjo do te ndodhte vetem ne rastin, nese tironcja do me prishte planet paraprake per gjumin :))
Do te doja nje dyshek me uje se jastikun me pupla e kam.
Dhe pastaj nje enderr per.......

HIM
11-01-2010, 16:44

Ke ai restoranti qe do ikim per darke vetem akulloren ke ne meny :)

j&g
11-01-2010, 18:11
do doja te flija pak me shume dhe te mos cohesah heret mengjeseve

mos me pyet nga 5-6 ore gjume fle cdo nate. damn me duket sikur sa hap e mbyll syte vjen mengjesi.

HIM
11-01-2010, 18:16
mos me pyet nga 5-6 ore gjume fle cdo nate. damn me duket sikur sa hap e mbyll syte vjen mengjesi.

T'ju jap une nje cike optimizem juve te dyja ? P.sh dje jam me 1 ore e gjysem gjume. ....Ka dhe me keq.
Tani do te doja qe ti kisha syte hapur pa bere ndonje perpjekje te jashtezakonshme.. . dhe ta kisha trurin ne vend ne keto momente :p

TIRONCJA_MISTRECE
11-01-2010, 18:17
do doja qe tironces ti plotesohej deshira per ate darken nen driten e qirinjve lol :D

Amin ate du ne un te me plotesohet ....lol

Me keto te ndihmoj une, pervec shalqirit... te gjithe me kane dal te keq keto kohet e fundit... lol (koha e keqe)

Une sot do deshiroja pak me shume kohe nga oret qe te mundeson dita...

Amon mi goce se jam bo si grate shtatzane , vdiqa per gjona te embla hahahahahhahaha
Dua te ha te ha te ha .....

Se pari do te doja darken me tironcen nen driten e qiririt dhe zhurmen a zjarrit bubulak :p.
Pastaj do flija se jam i vdekur per gjume (kjo do te ndodhte vetem ne rastin, nese tironcja do me prishte planet paraprake per gjumin :))
Do te doja nje dyshek me uje se jastikun me pupla e kam.
Dhe pastaj nje enderr per.......

Do doja te plotesoja deshiren e HIM ...
Po kur ?...lol
Endrren me mu ? apo ska lidhje me mua ? hahahaha

Ke ai restoranti qe do ikim per darke vetem akulloren ke ne meny :)

E si haet akullorja ne tas , apo alla natyra :p ?

HIM
11-01-2010, 18:34
Amin ate du ne un te me plotesohet ....lol

Amon mi goce se jam bo si grate shtatzane , vdiqa per gjona te embla hahahahahhahaha
Dua te ha te ha te ha .....

Do doja te plotesoja deshiren e HIM ...
Po kur ?...lol
Endrren me mu ? apo ska lidhje me mua ? hahahaha

E si haet akullorja ne tas , apo alla natyra :p ?

Kur te duash ti , zgjidh vendin dhe kohen. Te dyja per vete i kam me bollek (vetem per ty ama :p).
Endrra sigurisht per ty, por te drejten e autorit e kam vetem per vete. Ty do te te them si vazhdon se perfundimi si dihet, sa e kemi filluar :)
Tani , akullorja eshte me "fruta" "pylli" keshtu qe eshte e keshillueshme te haet "alla natyra", shoqerohet me nje gote Moët & Chandon, shtrire :p.

TIRONCJA_MISTRECE
11-01-2010, 18:44
Kur te duash ti , zgjidh vendin dhe kohen. Te dyja per vete i kam me bollek (vetem per ty ama :p).
Endrra sigurisht per ty, por te drejten e autorit e kam vetem per vete. Ty do te te them si vazhdon se perfundimi si dihet, sa e kemi filluar :)
Tani , akullorja eshte me "fruta" "pylli" keshtu qe eshte e keshillueshme te haet "alla natyra", shoqerohet me nje gote Moët & Chandon, shtrire :p.

Do doja ....:p

Kur ?

HIM
11-01-2010, 18:47
Sot ? :)

TIRONCJA_MISTRECE
11-01-2010, 18:59
Bohet :hahaha:
E kemi .....lol

HIM
11-01-2010, 19:10
E kemi :).
Ene bohu gati te ngopesh me akullore, ok ? :p
S'ka per te te shku menja per ca kohe :)

HIM
11-01-2010, 19:17
Tironce, ene meqe ra fjala e di ti qe ta pashe...foton ? :p
Dy fjale kam edhe une........Very nice ! :)

TIRONCJA_MISTRECE
11-01-2010, 19:20
E kemi :).
Ene bohu gati te ngopesh me akullore, ok ? :p
S'ka per te te shku menja per ca kohe :)

Kush tha qe sme shko menja mua mo ....lol
Jam hongse keqe une , mos me renc para goje se te ha me gjith rroba hahaaaha
Akulloren me cshije e kemi ?

Tironce, ene meqe ra fjala e di ti qe ta pashe...foton ? :p
Dy fjale kam edhe une........Very nice ! :)

Flm , po cilin version bjond ? apo lesh zeze ?
Masnej un per ty e vuna hahahahahahaha

HIM
11-01-2010, 19:35
Kush tha qe sme shko menja mua mo ....lol
Jam hongse keqe une , mos me renc para goje se te ha me gjith rroba hahaaaha
Akulloren me cshije e kemi ?

Flm , po cilin version bjond ? apo lesh zeze ?
Masnej un per ty e vuna hahahahahahaha

Akulloren e kemi me "fruta pylli " pra:p . Mgjse zgjedhjen po ta le ty.
Pse paske pas ene version bjond ? He . Une versionin bardhe e zi kam pare, floke-lesh zeze. Ene na trego se ca ngjyre i ke floket tani qe te dime c'te themi ke tema , " Brunet apo bjondet " :p
Ca thu mi , me verte per mu e kishe von? Ene perpiqesha me i mush menjen vetes por pa sukses.....
Tani do te doja ta shifsha dhe i here tironcen.

TIRONCJA_MISTRECE
11-01-2010, 20:26
Akulloren e kemi me "fruta pylli " pra:p . Mgjse zgjedhjen po ta le ty.
Pse paske pas ene version bjond ? He . Une versionin bardhe e zi kam pare, floke-lesh zeze. Ene na trego se ca ngjyre i ke floket tani qe te dime c'te themi ke tema , " Brunet apo bjondet " :p
Ca thu mi , me verte per mu e kishe von? Ene perpiqesha me i mush menjen vetes por pa sukses.....
Tani do te doja ta shifsha dhe i here tironcen.

Una jam versioni nero tashi , bjonde e kishe rradhen sonte e kom heq me kohe , mos me thuaj qe te pelqeu lesh verdha hahahahahaha.
Po thash dhe un te behesha njeher e mire e te plotesoja deshirat ...lol
Deshira fundit tu plotesu ?...:D
Akulloren e du me stracciatella .....:dhembet:

ilda
12-01-2010, 06:19
do doja te fluturoja ....po ce do qe skam krahe :p

ilda
12-01-2010, 06:20

fiks :(

HIM
12-01-2010, 12:09
Una jam versioni nero tashi , bjonde e kishe rradhen sonte e kom heq me kohe , mos me thuaj qe te pelqeu lesh verdha hahahahahaha.
Po thash dhe un te behesha njeher e mire e te plotesoja deshirat ...lol
Deshira fundit tu plotesu ?...:D
Akulloren e du me stracciatella .....:dhembet:

E pashe edhe versionin 2.0.1000 (Nero) :p. I like it both.
Deshira e fundit ? Une s'kam filluar akoma nga deshirat me ty , keshtu qe behu gati se kam shume :).
Do te doja ti thoja 'Gjes tironces tani !

Dea_Rei
12-01-2010, 15:55
Do doja te isha ne pune sot. :(

TIRONCJA_MISTRECE
12-01-2010, 16:22
E pashe edhe versionin 2.0.1000 (Nero) :p. I like it both.
Deshira e fundit ? Une s'kam filluar akoma nga deshirat me ty , keshtu qe behu gati se kam shume :).
Do te doja ti thoja 'Gjes tironces tani !

Kshu qeke i vemendshem , i vezhgon gjerat ne imtesi :shakaxhi2:
Cuno ti vec hap gojen se un krejt do ti plotesoj hahahahahah
Do te doja ti thoja HIM ckemi ,si je :pershendetje:

HIM
12-01-2010, 16:30
Kshu qeke i vemendshem , i vezhgon gjerat ne imtesi :shakaxhi2:
Cuno ti vec hap gojen se un krejt do ti plotesoj hahahahahah
Do te doja ti thoja HIM ckemi ,si je :pershendetje:

Une mir flm.
Na eshte stervitur syri, pastaj vezhgojme ato qe na interesojne me se shumti :p. Tani me zure te papergatit se s'di nga t'ja filloj me deshirat.
Por do te doja te isha na majen me te larte te qytetit dhe te shikoja dritat me tironcen....:). Pataj ti fusnim nje dore muhabet :p

TIRONCJA_MISTRECE
12-01-2010, 16:40
Une mir flm.
Na eshte stervitur syri, pastaj vezhgojme ato qe na interesojne me se shumti :p. Tani me zure te papergatit se s'di nga t'ja filloj me deshirat.
Por do te doja te isha na majen me te larte te qytetit dhe te shikoja dritat me tironcen....:). Pataj ti fusnim nje dore muhabet :p

Do doja te isha me HIM me ndonje ishull tu bo plazh e tu marr rreze dielli e tu bo masazh e tu bo muhabet e tu pi ndonje cocktail :)

HIM
12-01-2010, 16:45
Tek ai ishulli do te doja te isha me shume i perqendrum tek masazhi dhe tek drink "Sex on the beach" :)

TIRONCJA_MISTRECE
12-01-2010, 16:47
Do doja qe ate masazhin te ma bente HIM , dhe ate drink te ma servirte po HIM :hahaha:

HIM
12-01-2010, 16:54
Do te doja qe masazhi te zgjaste nja 1 ore ndersa drinku nja 5 ore te mira...:)

TIRONCJA_MISTRECE
12-01-2010, 16:58
Do doja nje kafe tani me HIM , se per ato te tjerat sikur veshtir te na vin tashi hahahahahaahahahahahahaahaha

HIM
12-01-2010, 17:04
Une s'kam mbaruar "pijen" me tironcen. Kafen mbas te ushqyrit , se ajo lloj pije me jep nje uri te papare...:)

TIRONCJA_MISTRECE
12-01-2010, 17:07
Hahahahahhahahhaa HIM
Do doja nje molle tani ,do me besh shoqeri HIM ?

HIM
12-01-2010, 17:10
Po pse u bene 5 ore ? :p. Ti mund te besh ca te duash gjate kesaj kohe une per 5 ore s'bej gje tjeter. Ti ha molle, mua me vete me ke....atje....

TIRONCJA_MISTRECE
12-01-2010, 17:12
Do doja qe HIM mos i mbaronte frymzimi ..lol

HIM
12-01-2010, 17:19
E vetmja gje qe s'me mbaron ndonjehere eshte frymezimi dhe energjia, lol.
Se di po ne pergjithesi por cupat te dyja keto gjera si perballojne dot, :p

TIRONCJA_MISTRECE
12-01-2010, 17:22
HIM ka dhe nga ato cupa qe duan me shume nga cke ti te ofrosh :p

HIM
12-01-2010, 17:26
Hem....e di, c'me thua. Po ti s'me dukesh nga ato.

TIRONCJA_MISTRECE
12-01-2010, 17:28
Un mjaftohem me pure dhe real love , nuk kerkoj shume nga jeta ....:p

HIM
12-01-2010, 17:32
Eh s'kerkoke hic. Une ne perpjekjet e mia kam deshtuar , keto kohet e fundit.....Po bereqaves, gjynof me u qajt.

TIRONCJA_MISTRECE
12-01-2010, 17:35
Epo cte bejme duam o te gjitha o asgje :p
Pastaj kush tha qe na ka shkuar vaj hahahahhahaha

HIM
12-01-2010, 17:39
Vaj , jo po meqe I love rain, uje, por jo shume uje se bie dhe bore dhe kjo bora me merzit. Eh c'na bere , vajtem nga plazhi tek bora.....

TIRONCJA_MISTRECE
12-01-2010, 17:41
Eh aman se un ketu gjith bore jam , te thashe qe na e ka ber shiu me hile eshte zhdukur.
Epo mendimet sme pyesin mua shkojne nga te dua....:P

HIM
12-01-2010, 17:46
Edhe ti me bore ? Nje gje te mire ka bora qe te ben frozen.....perfshire dhe mendimet ne disa raste.

TIRONCJA_MISTRECE
12-01-2010, 17:50
Vallaj gjithcka me perfshin pervec mendimeve , ato i kam te nxehta te zoti hahahahahah

HIM
12-01-2010, 17:53
E, jo mua ndonjehere me ngrijne, me deshire ama, vetem se nxehtesia me shkon poshte tek kaloriferi, lol

TIRONCJA_MISTRECE
12-01-2010, 17:56
Paske nje funksionim te cuditshem te mendimeve .
Duhet ndonje dite te na shpjegosh pak me shume nese ke mundesi .:p

HIM
12-01-2010, 18:03
Hahahahah. Epo po i mbajte ne levizje gjithmone mendimet i bie qe te luash nga trute e kokes. Keshtu qe i shperndajme sa andej kendej. Shumicen poshte , po asnjehere majta. Shume e rrezikshme,lol. Por nuk e kam problem te ta shpjegoj me ndonje demonstrim live, ndonje dite, :p

TIRONCJA_MISTRECE
12-01-2010, 18:05
Behet e kemi , kur te kesh kohe ketu na ke , do jem gjith vesh :P
Besoj se do me pelqej jasht mase te di me shume se ku duhet ti koncentrojme ...lol

HIM
12-01-2010, 18:12
Bej gati dhe duart.................duhet te mbash shenime.....lol

TIRONCJA_MISTRECE
12-01-2010, 18:16
Opo ti fol se un gati kam lindur :p

HIM
12-01-2010, 18:22
Sot me ke kap te papergatit......si thua per neser pas kafes , darkes dhe nje dore muhabet....Do dhe pak atmosfere....:p

TIRONCJA_MISTRECE
12-01-2010, 18:25
Behet :p

HIM
12-01-2010, 18:37
Ok. E kemi atehere.

TIRONCJA_MISTRECE
12-01-2010, 18:42
Pergatitu se jam tip i veshtir per tu kenaq une ....lol

HIM
12-01-2010, 19:06
Tani se cfare deshiron na i ke thene ketu. Keshtu qe disa gjera i di , te tjerat , rruges....:)

TIRONCJA_MISTRECE
12-01-2010, 19:13
Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

HIM
12-01-2010, 19:41
Do te doja te beja i xhiro me tironcen tani anej nga blloku...

TIRONCJA_MISTRECE
12-01-2010, 21:18
Sa do te doja qe te isha tani me HIM duke e ber ate xhiron ka blloku :p

HIM
13-01-2010, 15:12
Do te doja ti shifja tironcen ne sy.......dhe ti thoja........."gjes... prap.

enkel
13-01-2010, 15:45
pas nje dite si kjo e sotmja nje vaske plot me uje te ngrohte, pak muzike e asnje verdalle deri neser ne mengjes....

TIRONCJA_MISTRECE
13-01-2010, 21:15
Do te doja ti shifja tironcen ne sy.......dhe ti thoja........."gjes... prap.

Do te doja tja kisha plotesuar HIM deshiren :p
Cuno rrugen ne venin e di ku me me pa ne sy , ec rruga mare :hahaha:

dali
13-01-2010, 21:47
:seks:pas nje dite si kjo e sotmja nje vaske plot me uje te ngrohte, pak muzike e asnje verdalle deri neser ne mengjes....

:seks:apo qirinje,:tedashuruar:me muzikaaa

HIM
14-01-2010, 03:55
Do te doja tja kisha plotesuar HIM deshiren :p
Cuno rrugen ne venin e di ku me me pa ne sy , ec rruga mare :hahaha:

E di , e di . Do te ta bej surprize....

enkel
14-01-2010, 09:30
:seks:

:seks:apo qirinje,:tedashuruar:me muzikaaa

po thashe vetem pa njerez.... qirinjte ndoshta do duheshin po te doja ne shoqeri....

TIRONCJA_MISTRECE
14-01-2010, 10:36
E di , e di . Do te ta bej surprize....

Do doja te dija kur do me behet surpriza :hahaha:
Kam lind shtatanike ma bej hallall.....

HIM
14-01-2010, 12:04
Do doja te dija kur do me behet surpriza :hahaha:
Kam lind shtatanike ma bej hallall.....

Tani , gjysmen e surprizes ta tregova qe do te ta bej surprize , po ta tregova dhe gjysmen tjeter atehere surpriza e humb kuptimin.
(p.s - do te doja tani, por kam hall se i ngelet hatri surprizes :))

TIRONCJA_MISTRECE
14-01-2010, 12:36
Tani , gjysmen e surprizes ta tregova qe do te ta bej surprize , po ta tregova dhe gjysmen tjeter atehere surpriza e humb kuptimin.
(p.s - do te doja tani, por kam hall se i ngelet hatri surprizes :))

Do te doja .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...........:shakaxhiu:

HIM
14-01-2010, 14:16
Edhe une do te doja ate qe do tironcja. :p

TIRONCJA_MISTRECE
14-01-2010, 18:11
Do te doja ate qe do HIM qe dua una :hahaha:

HIM
14-01-2010, 18:17
Me duket se kena fillu me e dasht shume njoni tjetrin , lol

elvisi
14-01-2010, 18:47
Do te doja te isha edhe nje here femije,
Do te doja qe koha te kthehej prapa
Do te doja qe shume qka te ndryshoja
Do te doja, çfarè sdo te doja.

Carpe Diem
14-01-2010, 19:19
te isha ....te mos jem askund pervecse aty ku vetem rreze agimit te me perkedhel
... dhe heshtje!!!

HIM
14-01-2010, 19:26
E di qe e then nga une s'ka piken e kuptimit por do te doja qe Carpe te ndihej me mire sot.

TIRONCJA_MISTRECE
14-01-2010, 20:30
Do doja ate ......

ilda
15-01-2010, 07:00
do doja te hyja ne mendjen e meshkujve dhe te zbuloja cfare ju bluan ai i shkreti tru qe te mos kisha me pyetje lol :p

enkel
15-01-2010, 08:43
do doja te hyja ne mendjen e meshkujve dhe te zbuloja cfare ju bluan ai i shkreti tru qe te mos kisha me pyetje lol :p

po e gjete rrugen ma trego edhe mua....

ilda
15-01-2010, 11:41
po e gjete rrugen ma trego edhe mua....

lol patjeter enkel ;)...veshtire do jete por jo e pamundur

HIM
15-01-2010, 12:33
Do te doja te isha horizontalisht.......

j&g
15-01-2010, 12:38
mua mu plotesua deshira dje. sot jam ne good mood eshte e premte edhe uroj me gjithe zemer ti plotesohen deshirat gjithe anetarve.

HIM
15-01-2010, 12:41

Lol, po ti pyetjet mund ti besh pa pasur nevoje te futesh ne mendjet e meshkujve...:). Nuk mbaj pergjegjesi per perigjigjet ama.Pastaj varet dhe nga truri qe zgjedh :p. Easy, Hard, Difficult, Crazy, Normal.

ilda
15-01-2010, 14:44
Lol, po ti pyetjet mund ti besh pa pasur nevoje te futesh ne mendjet e meshkujve...:). Nuk mbaj pergjegjesi per perigjigjet ama.Pastaj varet dhe nga truri qe zgjedh :p. Easy, Hard, Difficult, Crazy, Normal.

kjo eshte çeshtja...sdo ishte nevoja te beja pyetje po te isha already brenda trurit te meshkujve u know? sigurisht qe trute jane te ndryshem te cdo qenieje njerezore por sec kane nje te perbashket ,meshkujt in general lol

HIM
15-01-2010, 14:53
kjo eshte çeshtja...sdo ishte nevoja te beja pyetje po te isha already brenda trurit te meshkujve u know? sigurisht qe trute jane te ndryshem te cdo qenieje njerezore por sec kane nje te perbashket ,meshkujt in general lol

Po pse s'thua ti paske turp te pyesesh :). Nejse e perbashketa qe ke vene re tek meshkujt , ndoshta ka te beje me ate qe ke njohur te njejtin tip mashkulli, lol. Nejse. Une jam i çmendur . E pranoj. Mos bej gafe te perpiqesh te futesh ne mendjen time, se do thush ca i kam bo vetes pastaj.

ilda
15-01-2010, 14:56
Po pse s'thua ti paske turp te pyesesh :). Nejse e perbashketa qe ke vene re tek meshkujt , ndoshta ka te beje me ate qe ke njohur te njejtin tip mashkulli, lol. Nejse. I'm crazy . E pranoj. Mos bej gafe te perpiqesh te futesh ne mendjen time, se do thush ca i kam bo vetes pastaj.

looooooooool, jo jo mendjen tende dua ta le te qete , jo per gje po boll te ka ty i mjafton ti qe e turturon me lloj lloj menimesh ahahahah :p

HIM
15-01-2010, 15:26
He ca goce. Pranej te kom qejf .....

TIRONCJA_MISTRECE
17-01-2010, 15:01
Do doja ? asgje ...

HIM
20-01-2010, 19:15
Tani do te doja te isha vetem..........i shtrire ne erresire .......pa zhurme fare.....Te mos pipetinte asgje.....

ilda
20-01-2010, 20:42
do doja....shume gjera ne keto caste

TIRONCJA_MISTRECE
20-01-2010, 21:27
Do doja ta gjeja literaturen qe me duhet per shkolle sa me shpejt te ishte e mundur :(

bens
20-01-2010, 23:10
hahahahah

shume gjera interesante :S lexova

une do deshiroja veq rryma te mos ndalej kurrr as ne KS as ne AL ... dhe te rrijm ne forumin shqiptare nate e dite :P

henablu
21-01-2010, 00:50
Do te doja pak me shume kohe...

ilda
21-01-2010, 10:39
do doja qe ky dimri te shporrej sa me shpejte se nuke duroj dot te ftohin..se po me le pa bere gjerat qe pelqej ne natyre

Amajla
21-01-2010, 11:15
do doja te ndaloja se vrari mendjen per mushkonjat.

HIM
03-02-2010, 14:11
Do te doja nje masazh, total.

TIRONCJA_MISTRECE
04-02-2010, 16:09
Do doja qe kjo bora te zhdukej se ma shpifi ...

HIM
04-02-2010, 16:40
Edhe kjo bora "ime" do te doja te zhdukej bashke me ate te mistreces, keshtu qe rruget tona te bashkohen perseri :p

TIRONCJA_MISTRECE
04-02-2010, 16:47
Do doja te ulesha kembkryq me kete lart te pinim nga nje kafe e te llafosnim nga pak :p

HIM
04-02-2010, 16:53
Edhe une , edhe une. Po ku je mi se nuk je bo per tu puth , po per tu kafshu , lol. Mos harrro ene ate pijen "ton" :p

TIRONCJA_MISTRECE
04-02-2010, 18:03
Do doja te pinim ate pijen tone me kete lart hahahahaha
Si e ka emrin mer ?

HIM
04-02-2010, 18:29
Mbaron me ".......on the beach". Sa here qe pi nga kjo pije tek ty me shko menja :)

TIRONCJA_MISTRECE
04-02-2010, 19:52
Ene mu ene mu :P

HIM
05-02-2010, 12:10
Do te doja ta kisha ket mistrecen online se ka fillu me me mungu shume.

TIRONCJA_MISTRECE
05-02-2010, 14:55
Dua qe ti plotesohet deshira HIM :p

HIM
05-02-2010, 15:03
Dua qe te me plotesohen te gjithe deshirat qe kam ne lidhje me mistrecen :)

TIRONCJA_MISTRECE
05-02-2010, 16:00
Tashi si mos me shume ishalla i plotesohen deshirat HIM , dmth kte dua une :p

HIM
05-02-2010, 16:37
Qe do plotesohen se ve ne dyshim, kam hall se mos fillon ankohesh per sasine e deshirave pastaj :p

TIRONCJA_MISTRECE
05-02-2010, 17:44
Kam shume deshira sa as vet se di me ...:p
HIM ti je pjesee e tyre hahahaha

HIM
05-02-2010, 18:15
Me verte ? Na paske fut ne liste me i llaf. Edhe une shume deshira kam por qe derivojne ne nje pikesynim te perbashket...Mos mu lut se s'ta them....:p

TIRONCJA_MISTRECE
05-02-2010, 18:34
He mo he , e dashke me te lutme me duket hahahha

Dua qe HIM tme tregoj ate qe ka deshir ai ,kete dua tani ...lol

HIM
05-02-2010, 19:03
Hahahah. Edhe une do te doja t'ja plotesoja deshiren mistreces, por ne kete rast vetem po e ndihmoj pak. Atehere, gjeja e pare qe duhet te besh eshte: shtrihu (kudo ku te jesh, lol), mbyll syte, sill ne mendje muziken tende te preferuar. Pastaj merr fryme thelle. Do te ndjesh nje arome te lehte ne ajer , mushk e perziere me dru (parfumi im, d.m.th qe une jam atje:)). Perfytyro, vendin qe do te kishe me shume deshire te ishe dhe backgroundin me shumengjyresh (une per vete preferoj oqeanin dhe vendi imi i preferuar ku strukem me mendje eshte peisazhi i flimit "the beach", skena e peshkaqenit, lol, po pa peshkaqen)....Pastaj s'ka me shume vend per imagjinate.......:). Me shume se kaq s'te ndihmoj dot :p

TIRONCJA_MISTRECE
05-02-2010, 19:15
IIIIIIIIhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa me like it , sa inat qe ska opsion si ne fb qe ta beja like kete qe the .
Tani do doja te isha me ndonje shilarse posht ndonje palme duke pir ca sex on the beach nen shoqerin e HIM :p

HIM
05-02-2010, 19:26
Edhe une s'do kerkoja me shume nga jeta.....Te pelqeu eeee ? Do perpiqemi qe te ta bejme kete realitet sa me te "prekshem", :p

TIRONCJA_MISTRECE
05-02-2010, 19:27
ooooooooooooooooooooooo tashi sa serio je me ket qe the ?

HIM
05-02-2010, 19:40
Ene ca serizi pale, me kostum ne kollare, mgjse eshte e premte.

TIRONCJA_MISTRECE
05-02-2010, 19:41
Heeeuuuu burra po ikim per darke me duket :p

HIM
05-02-2010, 19:46
Pse mi , qe te shkosh me ty per darke duhet me u vesh me kostum eee ?
Mu per darke me ke me xhinse te grisme ne angel shirt, :)

TIRONCJA_MISTRECE
05-02-2010, 19:55
Per ate pune mua me ke me bizhame , po thashe se do kapshim per fyti ndonje lokal serio me pra :p

HIM
17-02-2010, 12:27
Mistrece ho mi a ma kape per fyti ndonji lokal serio per SHV ? Une per vete ket SHV du me e harru sa me shpejt, sikur te mos ekzistonte si dite hic...

TIRONCJA_MISTRECE
19-02-2010, 00:52
Mistrece ho mi a ma kape per fyti ndonji lokal serio per SHV ? Une per vete ket SHV du me e harru sa me shpejt, sikur te mos ekzistonte si dite hic...

Asgje nuk kapa per fyti, dhe un si puna jote du me e harru , dhe ishalla hiqet si dite nga kalendari ....;)

HIM
19-02-2010, 16:33
Asgje nuk kapa per fyti, dhe un si puna jote du me e harru , dhe ishalla hiqet si dite nga kalendari ....;)

Hec bojme nje referendum per ta heq fare si date . Ja dy firma jane edhe nja 231936 firma duhen :p. Nga data 13 te shkoje tek 15. Ketij shkurtit ja kane heq ca dite. Po i hoqem dhe nje su be qameti :). Ene ca s'kisha ne menje per te bo ket SHV. Edhe nje here qe behemi gati ne cahet daullja....Ca fati !

TIRONCJA_MISTRECE
19-02-2010, 18:13
Hec bojme nje referendum per ta heq fare si date . Ja dy firma jane edhe nja 231936 firma duhen :p. Nga data 13 te shkoje tek 15. Ketij shkurtit ja kane heq ca dite. Po i hoqem dhe nje su be qameti :). Ene ca s'kisha ne menje per te bo ket SHV. Edhe nje here qe behemi gati ne cahet daullja....Ca fati !

Yeah ke shume te drejte :lulja:

HIM
19-02-2010, 18:24
Yeah ke shume te drejte :lulja:

Kjo firma jote me jep nje ndjenje pikellimi, melankolie. Gjithashtu me jep deshiren e madhe per te jetuar qe nese ndonje ka ndermend te me thote ndonje llaf te kete kohe sa te doje. Vetem se s'pres shume, 1 dite max :)

TIRONCJA_MISTRECE
19-02-2010, 21:12
Kjo firma jote me jep nje ndjenje pikellimi, melankolie. Gjithashtu me jep deshiren e madhe per te jetuar qe nese ndonje ka ndermend te me thote ndonje llaf te kete kohe sa te doje. Vetem se s'pres shume, 1 dite max :)

Me ke e kishe ti kshu , apo po i bje nga kina qe ta marr vesh una :shakaxhiu:

Iris
20-02-2010, 02:55
Te kthehesha back in time.

TIRONCJA_MISTRECE
20-02-2010, 10:30
Te isha ne tirane tani ....

HIM
22-02-2010, 15:31
Me ke e kishe ti kshu , apo po i bje nga kina qe ta marr vesh una :shakaxhiu:

Nga Kina i kom ra nja 3 here deri tani, biles bona dhe nje ndalese ne Bregun e Fildishte se u bona telef. Thashe se mos e kishe kuptu. Po ti aha , hiç. :)

HIM
22-02-2010, 15:36
Te isha ne tirane tani ....

Nuk i heq as i germe mistreces. Shyqyr qe do iki ket vit. Me mungojne shume gjera dhe persona prej andej. Do te doja vetem te ecja rrugeve si nje njeri i padukshem. Do te doja ti nxirrja ujin e zi atyre lokaleve ke lagjia me shoqnine, si dikur. Pastaj lokaleve te bllokut . Shkurt muhabeti 2 jave tape. Pastaj 1 jave i dashurum dhe javen e fundit duke pergatit veten psikologjikisht per kthim....

TIRONCJA_MISTRECE
22-02-2010, 16:12
Nga Kina i kom ra nja 3 here deri tani, biles bona dhe nje ndalese ne Bregun e Fildishte se u bona telef. Thashe se mos e kishe kuptu. Po ti aha , hiç. :)

Qyqa sme falet , paska bo i gabim fatal :kokforte:
A do mundesh ndonjeher te me falesh hahahhahaah

Nuk i heq as i germe mistreces. Shyqyr qe do iki ket vit. Me mungojne shume gjera dhe persona prej andej. Do te doja vetem te ecja rrugeve si nje njeri i padukshem. Do te doja ti nxirrja ujin e zi atyre lokaleve ke lagjia me shoqnine, si dikur. Pastaj lokaleve te bllokut . Shkurt muhabeti 2 jave tape. Pastaj 1 jave i dashurum dhe javen e fundit duke pergatit veten psikologjikisht per kthim....

Hahahahaha 1 jave i dashurum , e forte kjo , mua do me mjaftonte dhe nje nate e dashurume kshu si nga pubi edhe pak e pime e kupto vet ti :D
Ah vetem tirana do na shkelqente keto dit te zymta qe po kalojme ketej ..

HIM
22-02-2010, 16:32
Qyqa sme falet , paska bo i gabim fatal :kokforte:
A do mundesh ndonjeher te me falesh hahahhahaah..

Une te fal, po do me duhet te takoj nje mjek kardiolog te me kontrolloj zemren ne c'gjendje eshte mbas thyerjes qe i shkaktove :).

Hahahahaha 1 jave i dashurum , e forte kjo , mua do me mjaftonte dhe nje nate e dashurume kshu si nga pubi edhe pak e pime e kupto vet ti :D
Ah vetem tirana do na shkelqente keto dit te zymta qe po kalojme ketej ..

E kuptoj e kuptoj , po thashe ta zgjas i cik, ta ndjej i cik veten ne relationship, :p.

TIRONCJA_MISTRECE
22-02-2010, 16:54
Une te fal, po do me duhet te takoj nje mjek kardiolog te me kontrolloj zemren ne c'gjendje eshte mbas thyerjes qe i shkaktove :).

E kuptoj e kuptoj , po thashe ta zgjas i cik, ta ndjej i cik veten ne relationship, :p.
:shakaxhiu:

Po cte duhet kardiologu mo , ja me ke mua je ne dore te sigurt , max ca gjera mangut do kesh masi te kesh kaluar kontrollin tek mua ahahhahaaha

Emo mir , sesht keq si ide , po kjo i bie te jesh pak si shum qefli :D

HIM
22-02-2010, 17:02
:shakaxhiu:

Po cte duhet kardiologu mo , ja me ke mua je ne dore te sigurt , max ca gjera mangut do kesh masi te kesh kaluar kontrollin tek mua ahahhahaaha

Emo mir , sesht keq si ide , po kjo i bie te jesh pak si shum qefli :D

E di qe duart e tua jane shume te sigurta, por mendova se do perziheshin ndjenjat dhe do humbiste profesionalizmi. Ato gjerat mangut, mos aman se na duhen, lol.
Une qefli ?! Ne asnje menyre. Jam nje mashkull i zakonshem si gjithe te tjerat me ca gjera te vecanta, :). Ku ke pare mashkull qefli ti :p. Femrat po qe jane ca qeflesha te papara, lol

TIRONCJA_MISTRECE
22-02-2010, 18:10
E di qe duart e tua jane shume te sigurta, por mendova se do perziheshin ndjenjat dhe do humbiste profesionalizmi. Ato gjerat mangut, mos aman se na duhen, lol.
Une qefli ?! Ne asnje menyre. Jam nje mashkull i zakonshem si gjithe te tjerat me ca gjera te vecanta, :). Ku ke pare mashkull qefli ti :p. Femrat po qe jane ca qeflesha te papara, lol

Se kisha per vegla familjare mo e kisha per zemren :shakaxhiu:
Tashi thash qefli se do te thoja nje llaf tjeter po eshte llaf turpi :hahaha:

HIM
22-02-2010, 18:44
Se kisha per vegla familjare mo e kisha per zemren :shakaxhiu:
Tashi thash qefli se do te thoja nje llaf tjeter po eshte llaf turpi :hahaha:

Do te thuash per vegla pune, lol. Njehere qe provova t'ja lija ne dore nje femre, perpak ma hoqi nga kraharori. Qe atehere jam betuar te mos e perseris. Por asnjehere mos thuaj kurre. Mund te dali ndonje cupe me duar delikate dhe me mend ne koke :).
Ate llafin tjeter mos e thuaj se e mora vesh, vetem se i ul shume femrat.

TIRONCJA_MISTRECE
22-02-2010, 19:21
Do te thuash per vegla pune, lol. Njehere qe provova t'ja lija ne dore nje femre, perpak ma hoqi nga kraharori. Qe atehere jam betuar te mos e perseris. Por asnjehere mos thuaj kurre. Mund te dali ndonje cupe me duar delikate dhe me mend ne koke :).
Ate llafin tjeter mos e thuaj se e mora vesh, vetem se i ul shume femrat.

I rash nga kina me pra mo , ja ma le mua ne dore ate gjen , si ta lesh do ta gjesh bile bile dhe ne gjendje me te mire se ce ke len , se jam ne goc nikoqire jo per gje .
Kush i ul femrat mo ?

HIM
22-02-2010, 19:35
I rash nga kina me pra mo , ja ma le mua ne dore ate gjen , si ta lesh do ta gjesh bile bile dhe ne gjendje me te mire se ce ke len , se jam ne goc nikoqire jo per gje .
Kush i ul femrat mo ?

Po cuditem se si s'qekemi taku me pare ne ne ato udhetimet tona neper Kine ?:). Ushqim kinez, shpi kineze, krevat kinez. Cdo gje te ben te ndihesh nje gjigand, lol.
Nuk e kisha vene ne dyshim ndonjehere, pastaj kam besim tek ty, se di pse. Do ta gjej ne gjendje me te mire emocionale do te thuash...se fizike....

HIM
22-02-2010, 19:42
Tani do te doja te isha shtrire dhe te degjoja mistrecen tek me pershperit ne vesh....

TIRONCJA_MISTRECE
22-02-2010, 20:32
Po cuditem se si s'qekemi taku me pare ne ne ato udhetimet tona neper Kine ?:). Ushqim kinez, shpi kineze, krevat kinez. Cdo gje te ben te ndihesh nje gjigand, lol.
Nuk e kisha vene ne dyshim ndonjehere, pastaj kam besim tek ty, se di pse. Do ta gjej ne gjendje me te mire emocionale do te thuash...se fizike....

Tani do te doja te isha shtrire dhe te degjoja mistrecen tek me pershperit ne vesh....

Wow dhe une do peshperisja embel embel :hahaha:

Jemi jemi qe jemi ja fusim nje xhiro ne cuba ....:p

Carpe Diem
23-02-2010, 10:24
Do doja te shkoja ne pishina, tani ne kete moment...so much!!!

HIM
23-02-2010, 12:09
Wow dhe une do peshperisja embel embel :hahaha:

Jemi jemi qe jemi ja fusim nje xhiro ne cuba ....:p

Si te dush ti. Ta prish une ty? Apo se kam dhe afer. Me shume me pelqen Brazili me thene te drejten. Plazhe me tu morr mendte mo....Mgjse nga plazhet me shume me pelqen Aruba.. Do te doja te isha ne nje plazh, ngrohte dhe sot te binte shi. Ta kaloja gjithe kohen brenda duke pare shiun, duke pire Tequila Paralizer dhe....nejse...merret me men.

HIM
03-03-2010, 14:05
Bore po bie , po plazh aha hic gjekundi. Tani do te doja te isha ne nje shtepi druri ne pyll buze nje lumi te rrembyeshem. Te rrija shtrire dhe te kombinoja ne mendje melodine e drureve qe kercasin ne flake me zhurmen e lumit qe kalon prane. Asnje mendim tjeter. asnje person tjeter, qetesi, relax..... Kjo do te ishte strofka perfekte per diten e sotme....

TIRONCJA_MISTRECE
03-03-2010, 14:40
Do doja vetem dicka ,e cila mund te me kthente humorin 100% tani ...

HIM
03-03-2010, 14:55
Do doja vetem dicka ,e cila mund te me kthente humorin 100% tani ...

Dicka e vogel , apo dicka e madhe ? :)

TIRONCJA_MISTRECE
03-03-2010, 18:52
Dicka e vogel , apo dicka e madhe ? :)

Per mua do thoja jetike :)

HIM
03-03-2010, 19:57
Per mua do thoja jetike :)

Qeka keq muhabeti....Nese mund te te ndihmojme me ndonje gje na thuaj se helbete, njeriu per keto raste eshte . Sidomos une, lol.

TIRONCJA_MISTRECE
03-03-2010, 22:40
Qeka keq muhabeti....Nese mund te te ndihmojme me ndonje gje na thuaj se helbete, njeriu per keto raste eshte . Sidomos une, lol.

Keq fare mo , :keqtrajtim:
Ti cide ke per raste te tilla ?

HIM
04-03-2010, 13:28
Epo keshtu per raste hipotetike kam gjithmone ide hipotetike. Por per rastin ne fjale s'kam hic ide....E vetmja ide qe me shkon neper tru ......jam une....:p

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 15:03
Do doja shume po shume fare ama HIM :shakaxhi:
Te shifshim do bente efekt ajo qe tha apo do ngelte nje hipoteze akoma ....:p

HIM
04-03-2010, 15:34
Te gjitha hipotezat rrezohen perpara prakticitetit. Rezultati nuk dihet , por nje gje eshte e sigurte qe ka nje rezultat qe ndryshon gjendjen ne te cilen ishe me pare. Dhe ne kete rast rezultati nuk ka se si te jete ndryshe , vecse pozitiv :).
As vete s'po e marr vesh ca du me thene me kete me lart , por me pak fjale, mo ...Do ngelesh me goje hapur...

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 15:39
Per aq kohe sa me ngre moralin bujrum shkruaj e thuaj lloj lloj hipotezesh jan te mir se ardhura :p
Ka ke qen ti i her se ke hum si voji ne lakra :shakaxhi:

HIM
04-03-2010, 15:42
Me verte ? Se dija qe shkaktoja ene ket efekt. Une pune, po ene s'kam pas shume deshire me u fut ne forum, per sa kohe qe ti s'ke qene ...:p

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 15:45
Me verte ? Se dija qe shkaktoja ene ket efekt. Une pune, po ene s'kam pas shume deshire me u fut ne forum, per sa kohe qe ti s'ke qene ...:p

Ehe me shume verte :)
Ja qe e mesove ,ua ca cuni qe je o aman , cte them cun per tu pir ne kupe :kercejme:

HIM
04-03-2010, 15:50
Se mos na biesh ne sevda aman te keqen. Do thoje ci bera vetes...:p

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 15:55
Jo jo se kam ne menje , jo tashi njeher se e kam te zen jo per gje ahaaah

HIM
04-03-2010, 15:57
Epo mire. Sa i lehtesuar qe ndjehem.

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 16:07
Pse re menove se kaq kollaj bohen gjonat :p

HIM
04-03-2010, 16:14
As qe e mendova fare, por zakonisht ketej nga anet tona behen akoma me kollaj...:)

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 16:17
Nga i bien anet e juja re ,se na habite tashi :p
Se nga anet tona ngec karkaleci keq fare ...lol

HIM
04-03-2010, 16:23
Eh, anet tona jane nja 3 pellembe anash dhe dy gishta me lart:p.
Pse ene karkaleci paska probleme anej, apapapap. Keq fare puna.

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 16:26
Po te thashe una po sme beson ti mua ..
Si ka qene koha anej nga ju i her se u bem pershesh :p

HIM
04-03-2010, 16:32
Koha ketej , mos e pyet. Bore bie per dite. Lere lere , nga i ftohti ka plas dashnia sheshit....:)

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 16:35
Qyqa po ju kshu jua ka qefi me bo dashuricka e ja veni kohes :P

HIM
04-03-2010, 16:40
Mos na akuzo kot sot se njehere ja veme kohes , nje here ndonje gjeje tjeter :p. Tani edhe pa shkak sikur s'ka lezet. Biles njehere s'po gjeja shkakun dhe i kam thy te gjithe qelqurinat siper tavolines. Por ne fund e gjeta ama.....eh....

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 16:42
hahahaahah sa njeri me imagjinat qe je , eshte mir keshtu ka njeriu nevoje per motivacion .:p

HIM
04-03-2010, 16:52
Se mos thyesh dhe ti qelqurinat ama se ty do te te duhet ti mbledhesh vete pastaj :).

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 16:58
Prandaj un sthyej asnjeher asgje , se me duhet me vone te pastroj demin qe kam bere :p

HIM
04-03-2010, 17:09
Tani ndonje gje ndonjehere e ke thyer. Pse kaq e rregullt qeke ti ? Ok. e leme keshtu. Ti me pastro biografine, une te ndihmoj te parandalosh demin....lol

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 17:15
Jo njeher kam perplas xhezven e kafes plot me kafe , edhe e bera shtepin o zot o zot skish len ven kafja pa hyre qe ateher bera be qe sdo thyeja e sdo perplasja gje :P
Po ska gje se un biografin ta laj falas ...lol

HIM
04-03-2010, 17:27
Me mire qe paska qene kafe thuaj dhe s'ka qene kos se ai te ben helaq. Nejse, gjera qe ndodhin ne jete. Cdo njeri e ka nga nje aksident te vockel , qe me vone kur e mendon thua me mire te mos kishte ndodhur. Flori goce je, po tani me thuaj nje gje qe te ta laj se si kam qejf borxhet :)

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 17:31
Po ta le ty ne dore , se sdua te te kushtezoj :)

HIM
04-03-2010, 17:37
Gjithmone kam dash me e pa vete i dyte filmin "P.S. I love you". SI thua ? :)

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 17:39
Po si mundem un te te them jo ne kete raste :)
behet ...

HIM
04-03-2010, 17:44
Nje here qe e kam pare vetem , me ka ngjallur shume trishtim dhe kujtime dhe u betova qe s'do ta shof me vetem, vetem me nje kusht se duhet me gjet personin e duhur.

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 17:45
Dmth un qekam i duhuri ?
Dmth qe te shofim filmin :)

HIM
04-03-2010, 17:47
Po mendoja me shume " E duhura" se " I duhuri", mos o zot, lol. Pse jo ?! Pse s'ke besim ke vetja ?

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 17:48
Jo ska pune besimi , por thjesht se dija qe kisha arritur ne kete shkalle tek ty :)
Dmth e duhura ..lol

HIM
04-03-2010, 17:52
Eeee. S'kishe pse e vije ne dyshim. Ne fakt dyshimin duhet ta zevendesosh me dicka tjeter, lol

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 17:54
Me cfare na jep ndonje shenje qe ta kuptojme ....:)

HIM
04-03-2010, 17:55
Me nje buzeqeshje p.sh. You have a nice one.

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 17:56
Yeah ? Ok vetem zgjidh ke buzqeshje do brune apo bjonde :p

HIM
04-03-2010, 18:02
Hahaha. S'kam preference. Rendesi ka qe vjen nga ty :)

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 18:03
Atehere do te vij buzqeshja me e perzemert qe kam dhen ndonjehere :)

HIM
04-03-2010, 18:11
Shume e kendshme nga ty. Dhe une do ta pres si buzeqeshjen me te vecante qe kam marre ndonjehere. :)

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 18:13
Se vija ne dyshim :)

HIM
04-03-2010, 18:23
Ok. PO ne kembim c'do ? He , ja gabimi nr 1. Mos e trajto nje situate te tille, si nje marredhenie kembimi...Une gjithmone jam mesuar qe jap, dhe po me duket si cudi qe dikush po me jep pa me kerkuar dicka tjeter ne kembim.:)

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 18:26
Dhe un ashtu jam , jap pa kerkuar gje mbrapsh , nese personi ne fjale e ndjen , eshte i mir se pritur ama pa kushtezime , sdua te ndjehet i detyruar ..:)

HIM
04-03-2010, 18:29
Degjo ketu tani. Ne lidhje me ty asgje s'do beja me detyrim. Dhe nese ekziston ndonje qe do bente te kunderten, jazek i qofte :)

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 18:32
Atehere u kuptuam :)
Jo te gjithe e mendojne si ti ..

HIM
04-03-2010, 18:33
E di , e di. Diku aty jashte neper rrugen drejt personit te duhur , hasim dhe personat e gabuar.

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 18:36
Mua me duket se vetem te gabuarit takojme , ose dalim ne dite te gabuar :p

HIM
04-03-2010, 18:44
Eh, mua me jane dukur si personat e duhur , por me ka dale e kunderta dhe njehere qe me duket (me duket , ka shume hipoteza) se ishte personi i duhur mu duk si personi i gabuar dhe ika....Eh...Bad timing. Ne fakt ne kete menyre arrijme te njohim dhe njerezit dhe te mesohemi dhe me hipokrizine e tyre.

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 18:46
Ke shume te drejte , ama sa e cuditshme qe eshte jeta ..

HIM
04-03-2010, 18:51
Edhe ty e njejta gje te ka ndodhur ? Mos me thuaj qe edhe eksperiencat i kemi njesoj...

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 19:03
Mesa duket , ashtu po del , po kjo cte jete valle ?

HIM
04-03-2010, 19:11
Qe eshte fat , si ashtu me duket. Edhe qe nuk ka ngjyre te zeze fati, per kete jam i sigurte, me tej s'di c'te them.

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 19:14
Mos thuaj leri gjerat te rrjedhin natyrshem vet , se jan me te bukura , si thua ?

HIM
04-03-2010, 19:22
Qe jane te bukura se diskutoj dhe qe do jene akoma me te bukura se ve hic ne dyshim. Po i le te rredhin me kusht ama qe te takohen.....

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 19:24
Pa diskutim me pra mo, se gjynaf te ngelin thjesht fjale , duhen vepra more xhan vepra :p

HIM
04-03-2010, 19:33
Ca, duhet me shkrujt ndonje veper keshtu ? Na fute ne pune qe ne fillim ?:p S'na le me i shiju i cik momentin .Nga nje ane me mire qe s'na le se do benim ndonje hidrocentral :). Edhe kjo veper quhet ne fakt. Veper e realizimit socialist. Une me shume i perkas kohes se romantizmit me thene te drejten.

TIRONCJA_MISTRECE
04-03-2010, 22:28
E pra e romantik ti , tashi ma mbushe mendjen , po seshte nevoja me bo vepra dmth te na ndertosh ndonje pallat ka lloje lloje veprash , pastaj ty fantazia ste mungon :p

Amajla
05-03-2010, 07:56
te me falni per nderprerjen e bisendave tuaja romantike te dashur bashkpostues...po postoj dhe une ate cfare do te doja ne kete momente:
do doja vetem dy dite pushim me te drejte pagese,,,kaq kerkoj..asgje me shume e asgje me pak....:P

HIM
05-03-2010, 12:05
E pra e romantik ti , tashi ma mbushe mendjen , po seshte nevoja me bo vepra dmth te na ndertosh ndonje pallat ka lloje lloje veprash , pastaj ty fantazia ste mungon :p

Keto kohet e fundit s'kam pas hic kohe me fantazu. Me perpara sa mbyllja syte , me dilnin perpara gjerat qe do te doja ti beja ose ti kisha. Ndersa tani aha, sa mbyll syte, top gjume. Nejse pastaj varet dhe nga burimi i frymezimit. Ti p.sh je nje burim i papare frymezimi qe me ben me fantazu ene me sy hap. Edhe ato veprat qe ke ti ne mend do ti bejme , mezi pres biles.

TIRONCJA_MISTRECE
05-03-2010, 16:18
Keto kohet e fundit s'kam pas hic kohe me fantazu. Me perpara sa mbyllja syte , me dilnin perpara gjerat qe do te doja ti beja ose ti kisha. Ndersa tani aha, sa mbyll syte, top gjume. Nejse pastaj varet dhe nga burimi i frymezimit. Ti p.sh je nje burim i papare frymezimi qe me ben me fantazu ene me sy hap. Edhe ato veprat qe ke ti ne mend do ti bejme , mezi pres biles.

Sa do doja te isha tashi duken nejt me HIM me ndonje vend ku mos kishte qenie tjeter te gjall njerzore . :)
E te flisnim e enderronim per shtat pal qefe ,dhe ti sillja fantazin se paska ra keq ne gjendje qetsie , ska gje te fus una nje te zgjume kshu tak fak :p

HIM
05-03-2010, 18:16
Sa do doja te isha tashi duken nejt me HIM me ndonje vend ku mos kishte qenie tjeter te gjall njerzore . :)
E te flisnim e enderronim per shtat pal qefe ,dhe ti sillja fantazin se paska ra keq ne gjendje qetsie , ska gje te fus una nje te zgjume kshu tak fak :p

Edhe une do doja qe ti plotesohej deshira mistreces. Vetem vendin mos e thuaj se do na bejne ndonje konspiracion dhe ajo pjesa e dyte e deshires per qenie te tjera te gjalla s'do na plotesohej :). As qe do te doja me te fantazoja per sa kohe te te kisha afer. Fantazite e mia do quheshin te realizuar. Action time :p.

TIRONCJA_MISTRECE
05-03-2010, 18:42
Sa do doja , eh do doja se tani per tani dua por e di qe kto duarjet e mia do behen realitet , apo jo HIM ?

HIM
05-03-2010, 19:04
Sa do doja , eh do doja se tani per tani dua por e di qe kto duarjet e mia do behen realitet , apo jo HIM ?

Nese ndonje gje ka te beje me mua, mos e ver fare ne dyshim. Edhe une doja, po se merr me mend se sa...

TIRONCJA_MISTRECE
05-03-2010, 19:11
Doja te isha me HIM duke ngren akullore , po mundesisht ne nje vape me 40 grade ..
Ta merr mendja pse HIM ?

HIM
05-03-2010, 19:17
Tani edhe 100 grade te ishte temperatura s'kisha per ta mor vesh. Edhe une do te doja te isha me HIM dhe Mistrecen. Ti shifsha , keshtu si pale e trete :). Pa he njehere pse do me na pjek ne temp 40 grade ?