PDA

Shiko versionin e plotė : cfare eshte kjo PM mailbox te forumit?


tvsh
10-04-2010, 14:16
po e kopjoj, deri ketu ka arritur marketingu? duan te shesin software

nejse ngushelloj popullin polak per kete humbje tragjike
http://news.yahoo.com/s/ap/eu_russia_plane_crash

Dear, tvsh!

Spam sending from your computer was detected.
We highly recommend you to check your computer and perform online virus check at our site immediately:
If you do not pass this test* we will have to delete your account and forward a complaint to your ISP with attached log file (your IP address, etc.).

----------------------------------------------------
Forum Administration forumishqiptar.net

iNa-BoBiNa
10-04-2010, 14:31
Eshte hera e dyte qe marr une nje te tille... Kush i nis keto?

Daniel00
11-04-2010, 13:19
Eshte spam , mos i kushtoni rendesi , dhe mos i klikoni adresat qe ēon ne mesazhe pasi jane per antivirus fallco qe ne te vertete jane virus vete .

Antari ne fjale u perjashtua pergjithmone !

{Albanian}
11-04-2010, 18:54
Do bllokohet mp per anetaret qe kane me pak se 10 postime ne forum qe nga java tjeter per shkak te kloneve qe kane filluar te regjistrohen ne forum vetem per te reklamuar dhe derguar viruse...