PDA

Shiko versionin e plotė : sa rende qenka forumi

ilda
04-06-2010, 18:51
kisha kohe pa hyre , por shof qe paskan firuar fare anetaret e vjeter....shof me dhjetra postime vetem nga nje apo dy anetare....ku kane perfunduar te tjeret?

Amajla
04-06-2010, 21:28
oooooo ilda!!!!ku ke qene mi goce???prandaj ka mbet forumi kshu...:PP
normale kur antaret nuk marin pjese,,,,,,,,,,,,,,,,,,
si ke qene ti?ke humbur fare..:)

ilda
05-06-2010, 10:58
hey girl ckemi si je ti?
une mire jam, kam pasur probleme familjare dhe kam qene shume e zene me punen shkollen etj etj...skam pas kohe as me marr fryme...mire qe i paska mbetur forumit nje anetare e hajrit si ty :D

puc puc...degjohemi

bens
05-06-2010, 13:15
forumi ka mbaruar :S me vije ta marr nje shami dhe ta vajtoj ...

kush ka faj dihet ?

udheheqja :S

tvsh
05-06-2010, 23:17
kisha kohe pa hyre , por shof qe paskan firuar fare anetaret e vjeter....shof me dhjetra postime vetem nga nje apo dy anetare....ku kane perfunduar te tjeret?iken iken u nderpre per disa jave u kthye ne nje forme mediokre. shif cfare kane reklamuar

ilia spiro
07-06-2010, 11:53
Mungojne temat serioze. Edhe nese ka ketu fliten banalitete te papranueshme per nje shoqeri te kulturuar. Ndryshe ishte para reformimit. Mund te quhet nje forum argetues-humoristik dhe jo thjesht "shqiptar". Nese duhet te marre kete permbajtje atehere duhet te ndryshoje forma.

Carpe Diem
07-06-2010, 15:13
Vertet qe forumi ka firuar. Nuk ka me tema per te qene. Dhe per ato qe mund te jene, nuk ka interes. Psh. nese shkruhet nje teme e re per dicka pjesmarrja eshte tejet e vaket per te mos thene hic.
Forumi nuk eshte me si me pare, kjo dihet, por te katandisej ne kete gjendje te tanishme, nuk pritej.

louise
07-06-2010, 15:52
Une nuk e kuptoj, c'e mbani hapur akoma ?!

Kot se kot eshte, me mire ne kosh te plehrave ! :D

{Albanian}
07-06-2010, 20:48
Normale qe ka rene ne fund nje pjese nga stafi dhe nje pjese tjeter nga anetaret e tjere! Muhabeti eshte ate qe kerkuan shume e shume vete le te themi qe ja arriten qellimit.

Pse mbahet akoma hapur? Thjesht per te mbajtur gjalle informacionet qe jemi munduar te akumulojme nder vite!

Pse se mbyllim? Kjo eshte fare e lehte per tu bere qe neser si te keni deshire :)

ilda
07-06-2010, 21:12
forumi ishte njehere e nje kohe....buka e thyer nuk ngjitet me thote populli

the end

Erblina
08-06-2010, 15:08
kisha kohe pa hyre , ..ku kane perfunduar te tjeret?

ilda te Lojrat jemi....Ndoshta esht edhe kjo arsyja pse nuk kan shum diskutime ne Forum....!!!

rrugaci_i_vogel
08-06-2010, 19:56
Forumi pasi u vodh po rinis dhe njehere nga fillimi. Mendoj se fillimi eshte i veshtire e i gjate prandaj duhet te presim pasi eshte teper heret, ka akoma kohe per ta marre veten :D Prandaj me shume optimizem .... :D

Amajla
08-06-2010, 20:35
Jua them une kush i ka fajet....ju i keni qe kujtoheni nje here ne aq dhe pastaj vini dhe jepni mend, :burije:jo po pse jo po qysh...po behuni ju me aktive,ju qe tashme keni kohe ne kete forum flas,dhe forumi do jet me ndryshe..mendimi im.

iNa-BoBiNa
08-06-2010, 20:40
Forumi pasi u vodh po rinis dhe njehere nga fillimi. Mendoj se fillimi eshte i veshtire e i gjate prandaj duhet te presim pasi eshte teper heret, ka akoma kohe per ta marre veten :D Prandaj me shume optimizem .... :D

Sic ishte nuk kthehet me. Sado qe eshte fillimi... A e mbani mend sa shpejt iu desh te behej nje me nga te frekuentuarit kur u hap .net-i ne fillim fare? Ishin vete antaret jo temat qe e bene ate te ishte ai qe ishte.

The end kur thote Ilda, lol.

Bl@ck_E@gle
10-06-2010, 11:24
forumi ka mbaruar :S me vije ta marr nje shami dhe ta vajtoj ...

kush ka faj dihet ?

udheheqja :S

ca do ti te bej me udheheqja , Donit forum e beme , donit diskutime per gjithcka e beme , por ajo qe ndodhi ndodhi sepse forumi u mbyll nje here per faj te companis ku ne jemi dhe jo per fajin tone , dhe nese e rihapem e rihapem per ju dhe jo per vete , qe te kenaqeni ju , por me sa shof e vetmja gje qe po lexoj jan kritika , atehere po kritikoj dhe une .

Ku jeni ju , pse sbeni ate qe benit me perpara , ku hapnit tema dhe diskutime , ku rrespektonit njeri tjetrin , pra sjeni ju dhe pastaj sjemi ne , seshte faji udheheqjes , sepse udheheqja po e mban hapur dhe po mundohet qe ta mbaje gjalle , se fort bukur e tha dhe kolegu im me siper , per ta mbyllur e thjeshte fare , ashtu as ne sharxhojm leke per ta mbajtur hapur .

Pra nese nuk behemi sic kemi qene atehere normal qe ska per te pas shume aktivitet .

Me cudit Ilda sepse e njof dhe ka qene ne fillim shume e sakte ne temat dhe postimet qe bente , tani lexon vetem cit cate , pra po e theme prap mese sbehemi atat qe kemi qene , mos ja hudhni fajin udheheqjes .

bens bejm dicka te bej une ty te udheheqjes mendon se mund te ngrish nivelin e forumit ??

Sepse te flasesh eshte e thjesht por te jesh ne pozit kushton shume .

Faleminderit Nga ana ime do mundohem tju sjelle artikuj e tema te reja , dhe kam munguar se jemi njerez dhe kemi dhe jeten e perditeshme , pune , etj .

Bl@ck_E@gle
10-06-2010, 11:26
Sic ishte nuk kthehet me. Sado qe eshte fillimi... A e mbani mend sa shpejt iu desh te behej nje me nga te frekuentuarit kur u hap .net-i ne fillim fare? Ishin vete antaret jo temat qe e bene ate te ishte ai qe ishte.

The end kur thote Ilda, lol.

Rikthehet nese duam ne ;)

iNa-BoBiNa
10-06-2010, 18:38
Rikthehet nese duam ne ;)

Po he pra...
Ku ke qene njehere? E shikon, se ka fajin forumi, e ka Black Eagle, ka bere mungesa... :D

tvsh
11-06-2010, 00:13
Rikthehet nese duam ne ;)te hapet forumi i seksualitetit shif sa do vijne

Diamanta
11-06-2010, 00:19
Niveli i forumit varet nga niveli i antareve.Me sa di une dhjet vet vertiten gjitheandej ne virtualitet ,ne cdo forum te njejtet emra!Ata zihen ktej shkojne andej .Zihen andej sulen ktej.pffffffffffffffffffff

tvsh
11-06-2010, 02:12
Niveli i forumit varet nga niveli i antareve.Me sa di une dhjet vet vertiten gjitheandej ne virtualitet ,ne cdo forum te njejtet emra!Ata zihen ktej shkojne andej .Zihen andej sulen ktej.pffffffffffffffffffff
pse jane zene? kur?

Diamanta
11-06-2010, 02:40
pse jane zene? kur?

jane zene 39 gusht dhe per macen e komshijes.:diskoteke:

{Albanian}
11-06-2010, 18:30
Kane filluar te plaken njerezit dhe i kane zene hallet :)

Diamanta
11-06-2010, 22:27

hahaha .Mos te ngelet peng qe tu shkaterrua forumi, se edhe forumet e tjere te njejtin fat kan.Tek .com jane ata 5 a 6 persona per nga dy emra duken sikur jane 12.+dhe ca fshatar nga kosova!! .s'ka pik interesi gjitheandej per forumet virtuale, ju ra vlera!!.Edhe facebookut po i bje vlera!!! .Kshuqe mos qaj, po shko gjej i nuse e martohu, se u plake per vete hahaha:p Edhe na thuaj kur te martohesh se do sjellim peshqesh!

tvsh
12-06-2010, 00:13
diamanta ti e ke inat forumin?

Diamanta
12-06-2010, 00:20
diamanta ti e ke inat forumin?

Nuk e kam inat po s'me terheq me si vitin e pare psh.Qe te terheqi nje forum duhet te terheqin antaret e tij.vlerat i kan antaret jo forumi.Une e kam perdor kete faqe per te ber gallat me shoqet!Ishim kater dy ne shqiperi dhe dy ne amerik.Tani jemi te katra ne amerik, s'na i ndje me.Po ne fakt kemi ber gallat.sidomos kur turreshin forumxhinjt per t'na kundershtuar.:kercim:Kur acarohen shqiptaret dhe hiqen trima prapa ekranit ka gallat hahaha:kerce:

TIRONCJA_MISTRECE
12-06-2010, 17:43
Me ka shpetuar ndonje gje mua kshu si padashje :p

tvsh
12-06-2010, 21:47
Nuk e kam inat po s'me terheq me si vitin e pare psh.Qe te terheqi nje forum duhet te terheqin antaret e tij.vlerat i kan antaret jo forumi.Une e kam perdor kete faqe per te ber gallat me shoqet!Ishim kater dy ne shqiperi dhe dy ne amerik.Tani jemi te katra ne amerik, s'na i ndje me.Po ne fakt kemi ber gallat.sidomos kur turreshin forumxhinjt per t'na kundershtuar.:kercim:Kur acarohen shqiptaret dhe hiqen trima prapa ekranit ka gallat hahaha:kerce:prandaj nuk vijne antaret se ti me shoqet(na i prezanto. jane icik sexy?) benit gaallate me ata/ato. pse benit dhe pse ziheshit?

ata/ato antare i japin vlere forumit as une as ti.

Diamanta
12-06-2010, 23:41
prandaj nuk vijne antaret se ti me shoqet(na i prezanto. jane icik sexy?) benit gaallate me ata/ato. pse benit dhe pse ziheshit?

ata/ato antare i japin vlere forumit as une as ti.

Ne as na shkonte ne mend me u zen me ata.Edhe temat i hapnim te vecanta.ata fusnin turinjt mes nesh hahaha s'ju rrihej pa u ngacmuar.Gallat kemi bere c;eshte e vertet.Po si do e kalojme kohen kur s'mund te dalim perjashta.si psh ne orar te punes.Po pse kaq shume fixim e keni virtualitetin ju sa ruani akoma ne tru gallatat virtuale???!!!:zenje:

tvsh
13-06-2010, 00:20
Ne as na shkonte ne mend me u zen me ata.Edhe temat i hapnim te vecanta.ata fusnin turinjt mes nesh hahaha s'ju rrihej pa u ngacmuar.Gallat kemi bere c;eshte e vertet.Po si do e kalojme kohen kur s'mund te dalim perjashta.si psh ne orar te punes.Po pse kaq shume fixim e keni virtualitetin ju sa ruani akoma ne tru gallatat virtuale???!!!:zenje:shume fiksim e kam prandaj fus turirin kete nuk e mohoj. virtualiteti eshte hija ime i nje qe ekziston juve ska asnje prove konkrete e thoni qe hapim tema te verteta

psh, tema te verteta kam hap une plot tek seksualitetit (ne forumin e vjeter) te verteta aq sa aplikohen ne realitet. ju thoni te verteta por temat e mia skane nevoje per noterizim per vertetesine tuajat duan prova bindese per vertetesine

jane shoqet sexy? kete me thuaj

Diamanta
13-06-2010, 00:23
shume fiksim e kam prandaj fus turirin kete nuk e mohoj. virtualiteti eshte hija ime i nje qe ekziston juve ska asnje prove konkrete e thoni qe hapim tema te verteta

psh, tema te verteta kam hap une plot tek seksualitetit (ne forumin e vjeter) te verteta aq sa aplikohen ne realitet. ju thoni te verteta por temat e mia skane nevoje per noterizim per vertetesine tuajat duan prova bindese per vertetesine

jane shoqet sexy? kete me thuaj

Jane te gjitha te martuara.shiko verdall gjej ndonje beqare lol.Apo s'ta var me njeri u plake??

Erblina
16-06-2010, 10:12

Ndoshta ,hallet e jetes, apo Jeta Reale te largon nga Bota Virtuale.!

tvsh
16-06-2010, 12:51
Ndoshta ,hallet e jetes, apo Jeta Reale te largon nga Bota Virtuale.!jo jo forumi po behet shterpe deri sa nuk do forumin e seksualitetit.

{Albanian}
16-06-2010, 20:50
Ndoshta ,hallet e jetes, apo Jeta Reale te largon nga Bota Virtuale.!

Hallet e jetes mund te them Erblina... flas per veten time gjithmone :)

tvsh
25-06-2010, 21:02
juve ju ka kap kriza ekonomike qe streset hallet po vijojne. e dini qe seksi eshte kurues i halleve? ka vlere biznesi po ashtu.

psh eshte e cuditshme qe te predikojne vleren e kapitalit njerezor. ne metriken e analytikes HCM:21 metode menaxhimi qe perdorin HR ne evaluime, zgjedhjen e rezumeve etj etj nuk e bejne ne intervista rralle pyesin ke dashnor/e por personi seksualisht me aktive ka vlere te madhe.

kush ka bere biznes finance mund te kete pare libra si keto

bens
27-06-2010, 07:39
[QUOTE=Bl@ck_E@gle;24666]
Ku jeni ju , pse sbeni ate qe benit me perpara , ku hapnit tema dhe diskutime , ku rrespektonit njeri tjetrin , pra sjeni ju dhe pastaj sjemi ne , seshte faji udheheqjes , sepse udheheqja po e mban hapur dhe po mundohet qe ta mbaje gjalle , se fort bukur e tha dhe kolegu im me siper , per ta mbyllur e thjeshte fare , ashtu as ne sharxhojm leke per ta mbajtur hapur .

Pra nese nuk behemi sic kemi qene atehere normal qe ska per te pas shume aktivitet .

Me cudit Ilda sepse e njof dhe ka qene ne fillim shume e sakte ne temat dhe postimet qe bente , tani lexon vetem cit cate , pra po e theme prap mese sbehemi atat qe kemi qene , mos ja hudhni fajin udheheqjes .

bens bejm dicka te bej une ty te udheheqjes mendon se mund te ngrish nivelin e forumit ??

Sepse te flasesh eshte e thjesht por te jesh ne pozit kushton shume .

hemm Black Black ....

sa her me perjashtuat .... vetem dhe vetem se isha Kosovar ...

prap u inkuadrova ... po mire tani po i vuani pasojat e asaj kohe ...

perjashtime nga forumi m'falni ne shpreje sa here ju qojke ...

kshtu se ka nje udheheqje e mirefillt sipas jush qe po e quani vehten ...

faleminderit ....

po e mbani hapur forumin por si po e mbani bie fjala ... moderatoret ... pervec rrugacit te vogel dhe me duket se edhe Dea rei ka cene te tjeret nuk di se a e meritojne te jene moderator ....

nje mateo ose danielo dikur ... eshte turp per forumin kur nje person te fyen ... me mesazhe si private ashtu edhe te postuara ....

nivel i ulet i njerzimit per kete arsye tash 2-ose 3 muaj un nuk jam aktiv fare ....

ka pas 1 muaj ose 2 rresht qe vetem un Tvsh dhe diamanta kemi postu ne kete forumm .... neveritse duke munduar ta mbajm gjall :S

dhe faji me ne fund mbete jetim ... nuk adoptohet nga organet kompetente :S

Diamanta
27-06-2010, 13:45
Bens cuditem me ty pse kerkon me ngulm qe te mblidhen gjithe antaret ktu????.ose pse e quan humbje te madhe ikjen e ktyre antarev???.S'kan pas pike vlere shumica e antareve ,hynin per chit chate budallalliqe ,s'kan prure asnje lloj informacioni te ri ne kete forum nga asnje lloj fushe.Si ka mundesi qe ti ju ndjen mungesen???!!!MUa me pelqen forumi bosh ,sjell ca shkrime interesante per vehte dhe per ata qe i interesojne.i lexoj kur kam qejf,Mir bene qe iken po he.Sa per smo mo adm varja leri ne hall te tyre se asnjehere s'kan punuar se s'dine jo per gje.:barkas:Njerzit me kulture s'mbajne kurre inate dhe merira vazhdo punen ti.Ja me ke mua bejme te dy muhabet se kte Tvsh se mar vesh fare.:lufte:

bens
27-06-2010, 22:52
hahahah Faleminderit Diamanta ... vertet shkelqen ...
un vetem po e kujtoj ate forumin e para 2 viteve afersisht dhe po du me iu tregu ... disave qe po fluturojn ///// ama po fluturojne drejt gremines ... se nuk jan ne tok te zotit ....
dhe se gjerat qe dikur i benin sot po ju kthehn .... normal me ndeshkim...
forumi i ngjan nje bujku te lodhur qe punon ter veren dhe ne fund te gjitha te mirat e mbjellura ja merr lumi......

ndersa bashkpunimi dhe muhabeti patjeter se sdo mungojne se me te vertet tvsh eshte i koklavitur shume dhe veshtir per ta marr vesh hahahah
faleminderit Dia per perkrahje morale :D do e kem parasysh kete qe me the ... se ndryshe edhe nuk behet ...

tvsh
24-07-2010, 16:05
jemi ne stine vere. do ishte shume mire gocat e forumit te postojne foto me rroba plazhi te tyret.

pastaj te shikojme sa rende do jete forumi

Diamanta
24-07-2010, 23:57
jemi ne stine vere. do ishte shume mire gocat e forumit te postojne foto me rroba plazhi te tyret.

pastaj te shikojme sa rende do jete forumi

:pershendetje:Ah sa gjynah me vje per ty!!!!.Te ka len mendja.!!Shif ndonje doktor sa s'eshte vone, se mos te ben derman.:engjell:

tvsh
25-07-2010, 00:15
:pershendetje:Ah sa gjynah me vje per ty!!!!.Te ka len mendja.!!Shif ndonje doktor sa s'eshte vone, se mos te ben derman.:engjell:une pelqej doktoreshat e ti sje [pr nxirr nje foto fallco (marre nga interneti) e shif si do behet forumi. gemrat do gumezhijne si mizat dhe meshkujt do vijne.

ndihmoje forumin

Amajla
06-09-2010, 07:07
ca paksa ngelur ketu do i terheqin me sigur antaret te vine ne forum...looool
.ketu ska nje tem te hajrit ....copy past te gjithe.
ska nje person te hajrit por te gjithe jo me nje cen si gjithe te tjeret por me shume dhe te frikshem...:P

Diamanta
06-09-2010, 21:46
Amajla forumin e bejne antaret jo forumi antaret.kuptohe te pakten kte.Pervish menget dhe na sill stilin tend krijues...Te shofim ne injorantet pak drite....:puth: