PDA

Shiko versionin e plotė : Qellimi juaj

adem beka
20-08-2009, 10:00
Po e hap kete teme qe secili te behet objektiv te tregoj te verteten se cka e shtyri te antarsohet ne forum

adem beka
20-08-2009, 10:19
Une po e tregoje te verteten se cka me shtyri te antarsohem ne forum
Me pare internetin e shfrytezoja per te mesuar me te rejat si ne shkence ,teknologji,kulture,besimet fetare etj
Duke i shfletuar edhe forumet e ndryshme vrejta se ne to ani pse quheshin forume Shqipetare aty behej shume propagande kunder Shqipetareve dhe mendova mire e mire dhe u anetarsova edhe une me te vetmen arsye qe te ju kundervihem me forcen e argumenteve gjithe atyre qe jane kunder Shqiptarise
Po njeherit edhe te njofe sa me shume vllezer e motra kudo qe jane e ketu vreje se kam shume

Fukarai
20-08-2009, 14:17
Per te mesuar.

Psh: shkruaj dicka, ose reagoj diku dhe shoh se si reagohet dhe pastaj analizoj reagimet me shprese qe te mesoj dicka te vlefshme.

Pra keshtu mesoj, por edhe pak per informacion dhe edhe per gjuhen Shqipe se tash jetojme pak larg vendlindjes, prandaj.

Dea_Rei
20-08-2009, 19:47
Hyra ne forum thjeshte per te kaluar kohen. u ri-regigjstrova per te mbajtur ate "shoqeri" qe krijova me disa anetar ktu.

ilda
01-09-2009, 20:04
The same si dea edhe une :)

Semiramida
02-09-2009, 00:23
Qellimi im te shtyj kohen ne orar te punes.S'jam vetem ke ky forum shetis gjithe andej, po me sa shof forumet jan te gjithe te falimentuar.E ka mare vemendjen e te gjitheve fb. arsyeja e vetme se ne kte faqe kemi te gjithe shoqerin reale.Virtualja s'egziston fare.

Iris
03-09-2009, 14:11
Per te pare nivelet e njerezve,forumi eshte perfekt per kete pune.Si liber i hapur.

pink_angel
28-11-2009, 11:43
Per te kaluar kohen dhe per te mesuar dicka te vlefshme sado e vogel qofte kjo, dhe duke qene se faqet e tjera na erdhen ne maje te hundes , te pakten ne forum lexon dicka, meson dicka te re qe do te thote se eshte shume me mire sesa te humbesh kohen ne fb apo faqe te tjera te kti lloji,,,

soo_not
28-11-2009, 11:51
per te pa nai gjo verdall ca bohet :P se fcb-ja u bo sh i mbipopullum dhe e kam caktivizu per mom .. skisha ca ma bo .. ky forum me ka ndihmu per ca detyra letersie dhe kshu qe thash po antarsohem ..:D

elvisi
03-01-2010, 21:13
Kureshtja.

BleroxXx
03-01-2010, 21:22
per te humbur kohen dhe per tu mesu ma shum per sendet tjera ne jet :D