PDA

Shiko versionin e plotė : Pyetje - Pėrgjigje!

crackeri
24-07-2009, 09:13
Esselamu Alejkum

Nė kėtė temė do tė mundohemi qė t'u pėrgjigjemi pyetjeve tė cilat janė enigmatike pėr ata forumista qė nuk kan dijeni rreth fesė Islame dhe rregullave tė tyre.

Ju bėni pyetje dhe tė gjithė sė bashku do tė pėrgjigjemi.

Me t'mira
Crackeri

cedrus
24-07-2009, 11:38
Nje pyetje:
Ky gripi qe ka rene tani, thone qe vjen nga derri. Kam ca miq myslimane dhe po bisedonim rreth mekatit ne islam.
Disa thoshin qe ky virus te ben mekatar, sepse islami nuk pranon asgje qe te kete lidhje me derrin.
Une ne fakt kam mbrojtur idene, qe Allahu e fal nje ndotje, qe ti nuk e ke bere me deshiren tende dhe aq me teper kur behet fjale per semundje.

Si thua ti?

crackeri
25-07-2009, 23:11
Nje pyetje:
Ky gripi qe ka rene tani, thone qe vjen nga derri. Kam ca miq myslimane dhe po bisedonim rreth mekatit ne islam.
Disa thoshin qe ky virus te ben mekatar, sepse islami nuk pranon asgje qe te kete lidhje me derrin.
Une ne fakt kam mbrojtur idene, qe Allahu e fal nje ndotje, qe ti nuk e ke bere me deshiren tende dhe aq me teper kur behet fjale per semundje.

Si thua ti?

Une mendoj qe gripi i derrave eshte si pasojne e ndytesires qe kane derrat.

Megjithate Derrat ne pergjithesi kane nje virus qe per momentin nuk me kujtohet megjithate ai virus eshte shume i rrezikshem dhe nuk mund te eleminohet ne temperatura te larta mbi 1000 grade celsius.

Paramendo si behet mishi i derrit ne kete temperatur nese tenton te mbytesh ate lloj virusi.

e per kete virus edhe mjekesia boterore e ka vertetuar.

Flitet se per shkak te ketij virusi Islami e ndalon ngrenien e mishit te derrit.

Me t'mira

Semiramida
27-07-2009, 00:16
Une e di se s'ka lidhje fare me derrin ky!Eshte grip qe ka simptomat afersisht me te nje derri te semure.Po jo se eshte injejti virus si per derrin dhe njeriun:confused:

crackeri
28-07-2009, 00:28
Une e di se s'ka lidhje fare me derrin ky!Eshte grip qe ka simptomat afersisht me te nje derri te semure.Po jo se eshte injejti virus si per derrin dhe njeriun:confused:

Eshte e vertet ajo qe thua ti.

Megjithate une fjalen e kisha qe ky lloj virusi te cilin e posedon derri dhe te cilen edhe shkencerisht e kan zbuluar eshte zbuluar shume me heret se sa gripi i derrave.

Besoj qe me ke kuptuar

ilia spiro
28-07-2009, 08:49
Alejkum Selam Cracker!

Njihemi me duket, keshtu qe nuk ka nevoje per prezantim.
Meqe hape teme pyetjesh, po te drejtoj sa me poshte:

-Muhamedi AS, eshte izraelit? Kjo sepse kam degjuar se te gjithe profetet vijne nga Izraeli.

Pershendetje!

crackeri
28-07-2009, 11:13
Alejkum Selam Cracker!

-Muhamedi AS, eshte izraelit? Kjo sepse kam degjuar se te gjithe profetet vijne nga Izraeli.

Pershendetje!

Pikėrisht per shkakun se Muhamedi a.s. nuk eshte izraelit, populli izraelit nuk e pranon si pejgamber pasiqe ata mendojne se te gjithe pejgamberet duhet te jene nga izraeli.

Muhamedi a.s. eshte arab dhe rrjedh nga fisi Kurejsh dhe Zoti ka dasht qe Pejgamberi i fundit te jete nga nje vend tjeter.

Duhet te vertetojme se ne Kur'an permenden nese s'gaboj 26 Pejgambere 4 jane te zgjedhur por ne disa rivajete thuhet se nuk kane qene vetem 26 Pejgamber po kane qene me shume nuk e dij sakt numrin.

Kur'ani nuk i ceke te gjith megjithate hadithet e Pejgamberit e tregojne ate. Flitet se edhe populli shqiptar ka pasur nje Pejgamber (ne fakt Pellezget apo Iliret).

Emri nuk i dihet vetem se dihet qe ka qene edhe nje Pejgamber shqiptar te themi ashtu.

Dhe kjo faktikisht neve na demanton nese thojme se te gjithe pejgamberet e Zotit kane qene izraelit.

Pra gjithsecili popull ka pasur nga nje te derguar.

ilia spiro
28-07-2009, 11:40
Po Kurban Bajramin qe festoni ju. Nje ngjarje te tille pershkruan Bibla, por me nje ndryshim: se duhej te flijohej Isaku sipas Bibles dhe jo Ishmaeli sipas Kuranit.

Aida
04-08-2009, 09:50
Kur'ani nuk i ceke te gjith megjithate hadithet e Pejgamberit e tregojne ate. Flitet se edhe populli shqiptar ka pasur nje Pejgamber (ne fakt Pellezget apo Iliret).

Emri nuk i dihet vetem se dihet qe ka qene edhe nje Pejgamber shqiptar te themi ashtu.

Selam alejkum

A ka mundesi te na sjellish ndonje deshmi nga Kur'ani dhe Sunneti ku flitet per kete "Profetin Shqiptar"?
Ose burimin nga e paske marr kete info, ku e ke lexuar kete... ?

Te falenderoj paraprakisht

Selam :)

Aida
04-08-2009, 09:55
Flitet se per shkak te ketij virusi Islami e ndalon ngrenien e mishit te derrit.

Selam

Kush e flet? Njerzit?

Deshta te ta perkujtoj ate se urtesia e ndalimit te mishit te derrit eshte nga Allahu s.v.t (kete natyrisht se e din ti, si cdo musliman tjeter), por e rendesishme eshte se ne si reference e marrim Kur'anin dhe Sunnen, dhe jo ate qe flasin tjeret kushdoqofshin ata!

Ji i vemendshem kur formulon fjalite i nderuar. :)

Selam

crackeri
04-08-2009, 10:37
Selam

Kush e flet? Njerzit?

Deshta te ta perkujtoj ate se urtesia e ndalimit te mishit te derrit eshte nga Allahu s.v.t (kete natyrisht se e din ti, si cdo musliman tjeter), por e rendesishme eshte se ne si reference e marrim Kur'anin dhe Sunnen, dhe jo ate qe flasin tjeret kushdoqofshin ata!

Ji i vemendshem kur formulon fjalite i nderuar. :)

Selam

Paraprakisht kerkoj ndjes qe nuk jam ne rrjedha pasiqe jam teper i ngarkuar dhe nuk kam koh as te hyje ne net.

ska dyshim qe ndalimi i ngrenies se mishit te derrit eshte haram vetem se duhet AIDA te kesh te qartė nje gje:

Njė muslimani nėse i thuhet se ėshtė e ndaluar kjo gjė atehere se ai musliman do ta merr menjeher si te ndaluar.

Nuk eshte e njejt sikurse t'i thuash nje muslimani qe eshte e ndaluar ajo gje sikurse nje te krishteri sepse ai kerkon fakte.

Nuk mund te jet fakt per nje te krishter qe thuhet ne Kur'an se ndalohet mishi i derrit sepse ai ska per ta besuar thjesht nuk te beson.

Duhet te kesh fakte tjera te cilat e vertetojne ate.

Pyetjen nese s'gaboj ma beri Ilia Spiro dhe ai eshte i besimit ortodoks. Kurr nuk ka per ta besuar nese ti i thua qe Islami e ndalon mishin e derrit.

Kam pare edhe shkencerisht per ndalimin e mishit te derrit nga shkencetaret e krishter te cilet e kane vertetuar edhe virusin qe gjendet ne te. Nuk me kujtohet emri sakt ama e di sigurt qe eshte bile ai shkencetari qe e ka zbuluar ka qene Anglez.

E kam cekur edhe lart se Derri eshte i ndryre dhe natyrisht qe ndyresira ne islam nuk lejohet. Derri eshte nje kafsh e cila hane mishin po ashtu te derrit.
Ka shume faktore qe e bejne te ndaluar mishin e derrit po njera nga ato jane edhe keto.

Sa i perket pyetjes se pare qe ka te beje me Pejgamberin shqiptar per momentin nuk kam mundesi te pergjigjem per shkak te mbi ngarkesave qe kam per t'i kryer punet tjera.

Natyrisht do gjej pak koh dhe do te pergjigjem edhe per te.

AIDA kam ndjenjen se me keqkuptuar.....

crackeri
04-08-2009, 10:50
Selam alejkum

A ka mundesi te na sjellish ndonje deshmi nga Kur'ani dhe Sunneti ku flitet per kete "Profetin Shqiptar"?

Ne kur'an permenden emrat e vetem 25 Pejgambereve, po thuhet se ka pasur afro 120 000 Pejgamberė. Nuk dihet cili Pejgamber ka ushtruar misionin e Pejgamberis te populli shqiptar por dihet sipas Kur'anit se ēdo popull ka pasur Pejgamber.

Do te dergoj edhe ajetin se me eshte bllokuar diqka kompjuteri pasi te ristartoj

Aida
04-08-2009, 11:28
Aleikum selam Cracker

Ne lidhje me ajetin e kam lexuar edhe une (sem kujtohet tamam tani por e kerkoj edhe une kur te jem e lire) por thash mos ke lexuar edhe dicka tjeter diku tjeter se me ngaterove me ate ku permende Iliret/Pellazget... kisha pershtypje se ke ndonje burim tjeter prandaj pyeta. :)

Ndersa sa i perket mishit derrit, mendoj se mund ta hapim nje teme tjeter. ;)
Kam pas materiale, kur ti gjej e hapi nje teme...

ti the:

Dikush mund ta keqkuptoje/keqinterpretoje postimin tend se vetem ky virusi qenka shkak per ndalesen e mishit derrit.
Automatikisht do te lindin edhe pyetje dhe hamendje tjera te panevojshme...

Te thash se duhet te kemi kujdes me formulimet e fjalive mu per shkak te keqkuptimit apo keqinterpretimeve qe mund te ju beje dikush.
Pervec asaj ka njerez qe mund te te sjellin ketu studime per dobite e mishit derrit (ke shkrime te tilla plote), keshtu qe perseri ne do te bazohemi ne ate se ndalesa i ka urtesite e saj e per muslimanet dhe eshte pjese e praktikimit te besimit, mos ushqehemi me ushqime dhe pije te ndaluara etj.

Ndalesa e mishit derrit permendet edhe ne Dhijaten e Vjeter.
Nejse, skam kohe tani por shkruajme perseri inshaAllah

Selam aleikum

crackeri
04-08-2009, 16:51
Aleikum selam Cracker

Ne lidhje me ajetin e kam lexuar edhe une (sem kujtohet tamam tani por e kerkoj edhe une kur te jem e lire) por thash mos ke lexuar edhe dicka tjeter diku tjeter se me ngaterove me ate ku permende Iliret/Pellazget... kisha pershtypje se ke ndonje burim tjeter prandaj pyeta. :)

Ndersa sa i perket mishit derrit, mendoj se mund ta hapim nje teme tjeter. ;)
Kam pas materiale, kur ti gjej e hapi nje teme...

ti the:

Dikush mund ta keqkuptoje/keqinterpretoje postimin tend se vetem ky virusi qenka shkak per ndalesen e mishit derrit.
Automatikisht do te lindin edhe pyetje dhe hamendje tjera te panevojshme...

Te thash se duhet te kemi kujdes me formulimet e fjalive mu per shkak te keqkuptimit apo keqinterpretimeve qe mund te ju beje dikush.
Pervec asaj ka njerez qe mund te te sjellin ketu studime per dobite e mishit derrit (ke shkrime te tilla plote), keshtu qe perseri ne do te bazohemi ne ate se ndalesa i ka urtesite e saj e per muslimanet dhe eshte pjese e praktikimit te besimit, mos ushqehemi me ushqime dhe pije te ndaluara etj.

Ndalesa e mishit derrit permendet edhe ne Dhijaten e Vjeter.
Nejse, skam kohe tani por shkruajme perseri inshaAllah

Selam aleikum

Ketu u pajtuam e sa i perket Pellezgeve apo ilireve atehere dmth vijme ne konkludim se populli shqiptar pra emri "Shqiptar nuk mendoj qe eshte permendur para 1700 viteve e me shume" per kete edhe theksova se para popullit shqiptar kane qene pellezget gjegjesisht iliret. Tash se a kane qene i derguari i Zotit te populli Pellezg apo populli Ilir kete nuk dihet, per kete edhe e kam cekur qe te dyjat.

Mos te te hamend kjo....

Po faktikisht per kete lloj virusi ndoshta kjo eshte nje prej arsyjeve pse islami e ndalon kete mish te derrit.
Ky virus eshte i damshem e qdo gje qe eshte e damshme per njeriun eshte haram.

Selamu Alejkum

Daisy
05-08-2009, 14:46
Me cfar date fillo Ramazani?

WorLD
05-08-2009, 14:59
Nje pyetje:

Si thua ti?

cedrus, ai virus mund te zėrė kėdo qoft ky musliman apo cfardo feje.

Eshte injorance te thuash se Allahu do ndėrshkoj nje musliman sepse e ka zėne virusi dėrrit.

Daisy
05-08-2009, 15:01
[QUOTE=world;2339]Postimi origjinal ėshtė bėrė nga cedrus
Nje pyetje:

Si thua ti?[QUOTE]

gripi derrave nuk i ze robt duke ngren mish derri mo cun ca jan kto budallalliqe qe diskutohen...

zot na ruj nga gjona te tilla se gripi derrit ste gje gjo jo lol

I L M G A P
05-08-2009, 17:40
Nje pyetje:

Si thua ti?

Mėkat ėshtė tė konsumosh Mishin e Derrit, nėse tė zė Gripi apo Virusi i Derrave nuk ėshtė mėkatė, sepse ti asnjėherė nuk ke konsomuar dhe asnjėherė nuk ke pas lidhje me njė derr, andaj ajo ka ardhur si rrezulltat tjetėr.

Tė tė zė gripi i derrave nuk ėshtė mėkat por ėshtė sėmundje.

Ty nėse tė kap temperatura (ta marrim shembull) nuk do tė thotė qė ėshtė mėkat, ėshtė thjesht sėmundje.

I L M G A P
05-08-2009, 17:42
Alejkum Selam Cracker!

Pershendetje!

Jo nuk ėshtė Izraelit, ėshtė Arab.

Muhammedi S.A.V.S. ėshtė i vetmi pejgamber Arab .

WorLD
05-08-2009, 17:47
Jo nuk ėshtė Izraelit, ėshtė Arab.

Muhammedi S.A.V.S. ėshtė i vetmi pejgamber Arab .

Pervec tij kane qene dhe 3 te tjere profet arab... Shuajbi, Salihu dhe Hudi Alajhimu selam.

I L M G A P
05-08-2009, 17:49
Selam alejkum

Nuk flitet as nė Hadithe tė Pejgamberit S.A.V.S. pėr pejgamber Shqiptar por as nė Kur'an, por flitet vetėm se pėr ēdo popull kishte nga njė pejgamber poashtu flitet se shuma e tė gjithė pejgameberėve ėshtė njėqind e njėzet e katėr mijė, treqind e pesembėdhjete (124315) pejgamberė.

Pra nėse do tė flitej pėr 124315 pejgamberėt nė Kur'an atėherė Kur'ani nuk do tė lexohej asnjėherė nga askush, aq mė pak nga ne, pėr atė dhe nuk janė shkruar tė gjithė pejgamberėt.

I L M G A P
05-08-2009, 17:53
Pervec tij kane qene dhe 3 te tjere profet arab... Shuajbi, Salihu dhe Hudi Alajhimu selam.

Hudi eshte nga fisi Ad, i cili eshte emer arab, dhe mund te jete qe ishte nga Arabia...

Por unė dhe ndoshta e kam shkruar keq, ose tek ti tingėlloi ndryshe...

I Vetmi Pejgamber i cili ka "LINDUR" si Araba ėshtė Muhammedi S.A.V.S.

Mė vjen keq, mendoj se ishte gabimi im.

I L M G A P
05-08-2009, 18:06
Me cfar date fillo Ramazani?

Fillon mė 21 Gusht - E Premte (E Xhuma)

Mbaron mė 19 Shtator - E Shtunė

crackeri
06-08-2009, 17:16
Nuk flitet as nė Hadithe tė Pejgamberit S.A.V.S. pėr pejgamber Shqiptar por as nė Kur'an, por flitet vetėm se pėr ēdo popull kishte nga njė pejgamber poashtu flitet se shuma e tė gjithė pejgameberėve ėshtė njėqind e njėzet e katėr mijė, treqind e pesembėdhjete (124315) pejgamberė.

Pra nėse do tė flitej pėr 124315 pejgamberėt nė Kur'an atėherė Kur'ani nuk do tė lexohej asnjėherė nga askush, aq mė pak nga ne, pėr atė dhe nuk janė shkruar tė gjithė pejgamberėt.

Per kete mendoj qe edhe populli shqiptar ka pasur Pejgamber pasiqe qdo popull ne bote kane pasur pejgamber dhe shqiptaret mund te kene pasur nje pejgamber.

I L M G A P
06-08-2009, 17:18
Per kete mendoj qe edhe populli shqiptar ka pasur Pejgamber pasiqe qdo popull ne bote kane pasur pejgamber dhe shqiptaret mund te kene pasur nje pejgamber.

Mund tė ketė pasur, por nuk ėshtė e verifikuar, do tė thotė nuk ėshtė e verifikuar as nė Kur'an dhe as nė ndonjė Hadith, e aq mė pak shkenca ta bėj njė gjė tė tillė.

crackeri
07-08-2009, 14:53
Mund tė ketė pasur, por nuk ėshtė e verifikuar, do tė thotė nuk ėshtė e verifikuar as nė Kur'an dhe as nė ndonjė Hadith, e aq mė pak shkenca ta bėj njė gjė tė tillė.

Pajtohem me ty.....

Erblina
15-08-2009, 14:24
Esselamu Alejkum

Nė kėtė temė do tė mundohemi qė t'u pėrgjigjemi pyetjeve tė cilat janė enigmatike pėr ata forumista qė nuk kan dijeni rreth fesė Islame dhe rregullave tė tyre.

Ju bėni pyetje dhe tė gjithė sė bashku do tė pėrgjigjemi.

Me t'mira
Crackeri

Selam,Cracker!......

E'degjova nje ngjarje (tradheti N' martesė)ne fakt disi me rrenqethi,ajo gje qė degjova, si munden ta bejnė njė gjė tė tillė???!si munden me rrėnu njė familje,si munden mi demtu ,femijet e vet ????!dhe gjithqka qe kan ndertu ?
per shum e shum vite?..All-llahu na rrujtė!..Amin!

Nė fakt nuk di se si ta formuloj nje pytje , por konkretisht do te doja te di mendimi tend si njeri besimtar qe je!si kanė mundesi te ndodhin keto gjera???
dhe pse po ndodhin keto gjera!...

Selam!....
Erblina....!

crackeri
16-08-2009, 14:38
Selam,Cracker!......

E'degjova nje ngjarje (tradheti N' martesė)ne fakt disi me rrenqethi,ajo gje qė degjova, si munden ta bejnė njė gjė tė tillė???!si munden me rrėnu njė familje,si munden mi demtu ,femijet e vet ????!dhe gjithqka qe kan ndertu ?
per shum e shum vite?..All-llahu na rrujtė!..Amin!

Nė fakt nuk di se si ta formuloj nje pytje , por konkretisht do te doja te di mendimi tend si njeri besimtar qe je!si kanė mundesi te ndodhin keto gjera???
dhe pse po ndodhin keto gjera!...

Selam!....
Erblina....!

Ne fakt asnje njeri nuk eshte njesoj, po te marim nje shembull as gishterinjte e dores nuk jane te njejt prandaj edhe sot ne kriminalistike per zbulime te krimeve mirpo ne nuk do te zgjasim ne ate po krejt ate qe desha te them se Asnje njeri nuk eshte njesoj, Ka njerez te mire dhe ka njerez te keqinje.

Mendoj si pasoje e gjithe ketyre gjerave te pa deshiruara qe ben ai apo ajo person/e eshte krejtesisht mungese e imanit.

Imani eshte shtylla kryesore e besimit Islam dhe nese ate e ke OK atehere te gjitha gjerat do t'i kesh OK, po nese ate nuk e ke OK atehere nuk mundesh qe ti perceptosh te gjitha gjerat qe t'i kesh OK.

Sa i perket tradhetise ne martes, kjo eshte nder gjerat me te urryera ne Islam, vertet ne kohet e sodit gjithqka eshte e mundur, tradheton gruaja burrin sikur te ishin femije ose si thojshim ne kur ishim femij "Po luajme tezesh" hahah.

Edhe kete nese e formulon ne menyre te detashme del qe shkaktar kryesore eshte Imani. Se kur te kesh iman, ke ndershmeri, ke moral etj etj, qe jane gjera te pa numerta per t'i cekur ato se cfare mund te ndikoje imani i mire per dike.

Mendoj qe keshtu eshte pergjigja, pergjigje e thjesht por e kapshme

Me t'mira Erblina

Erblina
18-08-2009, 12:33
Ne fakt asnje njeri nuk eshte njesoj, po te marim nje shembull as gishterinjte e dores nuk jane te njejt prandaj edhe sot ne kriminalistike per zbulime te krimeve mirpo ne nuk do te zgjasim ne ate po krejt ate qe desha te them se Asnje njeri nuk eshte njesoj, Ka njerez te mire dhe ka njerez te keqinje.

Mendoj si pasoje e gjithe ketyre gjerave te pa deshiruara qe ben ai apo ajo person/e eshte krejtesisht mungese e imanit.

Imani eshte shtylla kryesore e besimit Islam dhe nese ate e ke OK atehere te gjitha gjerat do t'i kesh OK, po nese ate nuk e ke OK atehere nuk mundesh qe ti perceptosh te gjitha gjerat qe t'i kesh OK.

Sa i perket tradhetise ne martes, kjo eshte nder gjerat me te urryera ne Islam, vertet ne kohet e sodit gjithqka eshte e mundur, tradheton gruaja burrin sikur te ishin femije ose si thojshim ne kur ishim femij "Po luajme tezesh" hahah.

Edhe kete nese e formulon ne menyre te detashme del qe shkaktar kryesore eshte Imani. Se kur te kesh iman, ke ndershmeri, ke moral etj etj, qe jane gjera te pa numerta per t'i cekur ato se cfare mund te ndikoje imani i mire per dike.

Mendoj qe keshtu eshte pergjigja, pergjigje e thjesht por e kapshme

Me t'mira Erblina

ėsht e Vertet Ajo qe thua se Njerzit nuk jan njesoj , vertet se sot ne koh te sotme vėshtir me i besu kuj !(disave) .Vetem interesin e vet po e shikojn ,
Se a e lendon kend ,shpirterisht , Moralish! nuk po ju interes shum kjo!

Po luajme tezesh, pse edhe ju andej e ken lujtur ket loj a?hahahaha , me ktheve ne kohen ku isha femi.;):) .

T'faliminderoj , per pergjigjjen e dhen .

Selam....

Believe
22-08-2009, 23:12
Kam nje pyetje une.
Me kane thene qe namazin e sabaut mund te falet edhe pas ores 3 e 30 am ( dmth qe mund te falet me heret se sa qe eshte) apo duhet vec ne kohen kur eshte?
Selam!

crackeri
23-08-2009, 11:17
Kam nje pyetje une.
Me kane thene qe namazin e sabaut mund te falet edhe pas ores 3 e 30 am ( dmth qe mund te falet me heret se sa qe eshte) apo duhet vec ne kohen kur eshte?
Selam!

Duhet ditur nje gje qe namazi i sabahut assessi nuk mund te jete ne nje orar te vetem pra ndryshon sikurse qdo namaz tjeter ditor.

Ndoshta ke ndegjuar qe namazi i sabahut mundet te falet ne ora 3 e 30 e mengjesit mundet te jete e vertet sepse koha kur mundet njeriu te fale namazin e sabahut vazhdon 20 minuta pas imsakit apo syfyrit, dhe per te vertetuar se mundesh te falesh ne ora 3 e 30 sabahun atehere kjo mundet te ndodh ne kohen kur dita eshte ne maksimum me e gjate se sa nata qe eshte koha e veres: nese s'gaboj ne qershor p.sh. me daten 27 Qershor Falja e akshamit eshte ne ora 20: 26 ndersa Imsaki eshte 2: 36 qe jep te kuptojme se sabahun mundesh te falesh 20 minuta pas imsakut qe me saktesisht i bjen te falesh diku rreth ores 2: 56..... e keshtu me radh

Krejt esenca eshte se namazi i sabahut mund te falet 20 minuta pas Imsakit deri kur te lind dielli dmth (10 minuta para se te lind dielli minimum)

Mendoj se e ke te qart tani?

I L M G A P
23-08-2009, 14:46
Kam nje pyetje une.
Selam!

I Nderuar : Belive,

Faleni Namazin nė kohė tė caktuar...