PDA

Shiko versionin e plotė : J. Lo: Nuk do tė lejojė qė tė mė shkatėrrohet martesa!

Semiramida
12-09-2009, 00:55
Latinja seksi, Jennifer Lopez e pranon qė bashkėshortin e saj e adhuron dhe se nuk do tė lejojė qė asgjė t'ia prishė idilin e dashurisė tė cilėn ėshtė duke e kaluar me burrin e saj tė tretė, Marc Anthony-n. Ēifti i cili javėt e fundit ėshtė kėnaqur nė pushimin idilik nė Mediteran nė shoqėri tė binjakėve tė tyre, kėto ditė ėshtė rikthyer nė punė, dhe nė 'paket' me kėtė, J. Lo. ka filluar qė tė jep intervista. Edhe pse karrierėn si kėngėtare e ka lėnė nė plan tė dytė, kohėn e fundit ia ka dedikuar incizimit tė filmit "The Back Up Plan", J. Lo nga skena nuk e ka ndėrmend qė tė largohet. Ajo i ka paralajmėruar edhe projekte tė reja, dhe shpresojmė, qė do tė pėrfshijė edhe 'lėvizjen' me prapanicėn e saj 'tė famshme', ndėrsa sa i pėrket fjalėve pėr shkatėrrimin e martesės, J. Lo tha: "Kjo ėshtė martesa ime e tretė. Nė martesat e kaluara nuk jam 'munduar' shumė, kam qenė e papjekur dhe nuk kam ditur ma mirė. Por, kam mėsuar se pėr njė lidhje duhet tė punohet shumė. Jam shumė e vjetėr qė kjo martesa tė mė shkatėrrohet". Poashtu, ajo foli edhe pėr rolin e nėnės, tė cilėn kurrė nuk e ka fshehur, dhe tė cilin e konsideron kulminacionin e jetės dhe karrierės sė saj. "Lindja e fėmijėve e ndryshon me themel perspektivėn e ēiftit tė martuar. Duhet kohė qė prindėrit tė gjenden dhe ta pranojnė pėrgjegjėsinė jetėsore pėr njeriun tjetėr", tha ajo, duke i demantuar se nė martesė mė nuk janė 'duke i lulėzuar trėndafilat’./ D. XH.

Amajla
12-09-2009, 01:26
po te digjesh disa here..sdo mend qe me hir apo me pahir do zesh mend.kshu eshte dhe rasti i J.Lo.

Semiramida
12-09-2009, 02:18
Ne fakt j.lo i ka lene. se kan lene ata.Ja di historite??!!.Dhe pikerisht ajo vendosi te kthehej tek ky se e ka te parin.KY la gruan me femije per kete mi.Po kan shume diference ,ajo si yll ai shemtire xhuxh pfffffffffff

Amajla
12-09-2009, 03:10
ne fakte skam pune tjeter une,degjoj deshtimet e te tjereve.......:P
e lan i ka lene ca rendesie ka.....dhe ajo ka pasur fajin e saj....

Semiramida
12-09-2009, 03:37
ne fakte skam pune tjeter une,degjoj deshtimet e te tjereve.......:P
e lan i ka lene ca rendesie ka.....dhe ajo ka pasur fajin e saj....

:varka:hee
Benin e la se ishte kumarxhi!kjo e kishte fajin????

Fiona
12-09-2009, 03:48
U martu nja tre here kjo, tani vuni mend.

Burri asaj eshte shume i talentuar...PIKE. S'eshte vetem pamja.

Butterfly
12-09-2009, 09:23
Latinja seksi, Jennifer Lopez e pranon qė bashkėshortin e saj e adhuron dhe se nuk do tė lejojė qė asgjė t'ia prishė idilin e dashurisė tė cilėn ėshtė duke e kaluar me burrin e saj tė tretė, Marc Anthony-n. Ēifti i cili javėt e fundit ėshtė kėnaqur nė pushimin idilik nė Mediteran nė shoqėri tė binjakėve tė tyre, kėto ditė ėshtė rikthyer nė punė, dhe nė 'paket' me kėtė, J. Lo. ka filluar qė tė jep intervista. Edhe pse karrierėn si kėngėtare e ka lėnė nė plan tė dytė, kohėn e fundit ia ka dedikuar incizimit tė filmit "The Back Up Plan", J. Lo nga skena nuk e ka ndėrmend qė tė largohet. Ajo i ka paralajmėruar edhe projekte tė reja, dhe shpresojmė, qė do tė pėrfshijė edhe 'lėvizjen' me prapanicėn e saj 'tė famshme', ndėrsa sa i pėrket fjalėve pėr shkatėrrimin e martesės, J. Lo tha: "Kjo ėshtė martesa ime e tretė. Nė martesat e kaluara nuk jam 'munduar' shumė, kam qenė e papjekur dhe nuk kam ditur ma mirė. Por, kam mėsuar se pėr njė lidhje duhet tė punohet shumė. Jam shumė e vjetėr qė kjo martesa tė mė shkatėrrohet". Poashtu, ajo foli edhe pėr rolin e nėnės, tė cilėn kurrė nuk e ka fshehur, dhe tė cilin e konsideron kulminacionin e jetės dhe karrierės sė saj. "Lindja e fėmijėve e ndryshon me themel perspektivėn e ēiftit tė martuar. Duhet kohė qė prindėrit tė gjenden dhe ta pranojnė pėrgjegjėsinė jetėsore pėr njeriun tjetėr", tha ajo, duke i demantuar se nė martesė mė nuk janė 'duke i lulėzuar trėndafilat’./ D. XH.

Mire qe paska zene mend kjo

Butterfly
12-09-2009, 09:24
:varka:hee
Benin e la se ishte kumarxhi!kjo e kishte fajin????

Kumarxhi ka qene justifikimi, se motra e kishte mendjen per laraska.

Fiona
12-09-2009, 15:02
Ajo perdori Puff-in, qe te futeshe tek hip-hop world. Perdori Benin, qe te futeshe tek movie scene. U martua dhe me nja dy te tjere kot per qef...dhe pastaj gjeti Mark-un...Tashi, ajo appeals tek puertorican dhe latinet...ja kshu historia e j-los.

Dolores
12-09-2009, 16:50
Mire qe paska zene mend kjo
A thua?!:shigjetar:

Semiramida
12-09-2009, 23:31
U martu nja tre here kjo, tani vuni mend.

Burri asaj eshte shume i talentuar...PIKE. S'eshte vetem pamja.

hahah me bere te qesh.PO c'idhje ka talenti ktu mi?!!Nje njeri te talentuar mund ta admirosh, jo ta dashurosh.Ne dashuri te cojne te tjera veti them une.

Semiramida
12-09-2009, 23:34
Kumarxhi ka qene justifikimi, se motra e kishte mendjen per laraska.

LOl motra i ka perdorur te gjithe burrat qe ka pas per te mare fam.Ne fund mori ate qe donte vertet.E ndau dhe nga misi me dy kalamaj.Botja ka ber dhe ben ligjin eshte njesh.Eshte vertet e vecant mos ma shani hahaha:maske:

Semiramida
14-09-2009, 00:31
Thua ti se na plasi ne se po ndahet apo po martohet per te 5-en here Jennifer Lopa. Per mua keto personazhe kane rendesi deri ne momentin kur jane mbi skene, ose kur i degjoj kenget, po se ca ben kjo ne jeten private s'me intereson fare. Me duket me interesante te dij si i shkojne punet fqinjes.

Pergjigjja me e gjat jotja inteligjent!si ta kuptoj?:shakaxhi: